Navštíveno 3112x

zdravim chtěl bych potáhnout tapece ze starýho favorita viz foto přemejšlel sem o nějakým koberci či semiši nebo tak něco . co by ste doporučili , ideál abych sehnal v praze či okolí sušice nebo strakonic či plzen a cenově by se mi líbilo aby všechny tapece vyšli tak do pěta plus minus

29.05.2008, 12:59 |
maiky46 | Upraveno: 2008-05-29 11:05:48
či bych koupil již potažené pokud někdo má popř vyměnim za tapece z novějšího favorita
koukal sem třeba na koberce co sou na potažení ozvučnic,
jo a ideál kdyby to bylo samolepící
ale nemusí bejt samolepici, přilepit tam pude snad cokoliv

29.05.2008, 13:36 |
Skury Kup tapecy z feldy a máš klid...
používám tohle a naprosto super !
[ Link ]

29.05.2008, 14:49 |
Antonio | Upraveno: 2008-05-29 12:50:43
hod tam tapce ze novejsiho facka a mas klid. urcite to bude vypadat lip nez potazene nejakou hadrou, a mozna to vyjde i levneji.

29.05.2008, 15:24 |
soda presne tak jak pise Antonio. kup tapecirky z novyho Favorita. na ty z felicie bacha, protoze je tam myslim problem, ze pak nesedi u palubni desky(narazi do ni a dvere nejdou zavrit) nehlede na to, ze dvere na ne nejsou uzpusobeny (chybeji montazni otvory)
Já ale nevim jestli ti do novýho tapece vlezou ty 16ky, vim, že pro 13ky je to tak akorát.

29.05.2008, 15:36 |
Skury soda: To je pěkná blbost. :) Dveře musí jít zavřít, když pod felďáckou palubkou je defakto palubka z fáva a za druhý felda = favorit. :) Ale problém je fakt jen v upevnění, ale ten samej problém bude mít i s tapecama z novýho fága. Jestli má starej typ dveří, jako že asi jo, tak bude muset laborovat tak jako tak.

29.05.2008, 15:59 |
soda Skury: pisu jen co jsem nekde cetl. kazdopadne ze je spodek palubky stejnej vim, protoze mam novejsiho fakace a abych nemusel menit celou palubku za palubku z feldy, tak jsem vymenil jen horni cast
16-ky do novejsich tapecirek vlezou, ale musi se mam pocit vyriznout kousek plechu (pokud maji repra vetsi montazni hloubku)
takže nový tapecy sem měl je problem s přidělánim a pak je špantej zvuk repro, chci je dávam je pryč, z feldy tamje taky problem s tou palubkou neni to stejný, a proto chci otáhnout ty starý.
jinak ten koberec vypadá dobře ale radši bych z prahy či okolí strakonic nebo sušice, abych to zkouknul jak to barevně vypadá

29.05.2008, 18:18 |
Libor maiky46: já jsem kdysi řešil podobnej problém, vyřešil mo obyč modrej koberec bez vzoru, vypadalo to pěkně a stálo to 500 na všechny dveře a plato
koberec se bude párat ne?
to Nismo: A nepovolí ten koberec v létě, když je v autě jak v troubě? Chtěl bych tím potáhnout strop.
ja pouzil toto:
[ Link ] zaslala mi to firma co sije tyhle potahy:
[ Link ] ale uz nevim jak se menovala, myslel sem levnepotahy.com ale ot nefachci