Navštíveno 2823x

28.05.2008, 17:09 |
Majk-fox | Upraveno: 2008-05-28 17:10:16
Mám takovej dotázek, nějaký zaručený přípravek na oživení plastů na autě, jako spojlery, lišty, zrcátka? Používám Renoplast, a sice to oživí,ale vydrží to žalostně krátce:-( Tak jestli jsou nějaký vosky nebo olejíčky, díky za info.
Tak asi nikdo neoživuje plasty:-)) No jo, sem staromódní, ale chci svoje auto zachovat co nejvíc v originálu takže nemám brutální spojlery typu rychle a zběsile,úžasně lakovaný zelenou perletí:-) a ani po tom neprahnu:-))

28.05.2008, 20:33 |
dolph hledej šmudlo...řešil to tady myslim P3RF3KT
dolph: Šmudlo:-) já se pokoušel,ale nic konkrétního:-(
Docela dobrej je Armor All, nebo silkal, ale vodou to jde dolu ...

28.05.2008, 21:47 |
BALI diava :)
ja sice prahnu po brutalnich spojlerech, lakovanych zeleno-zluto-tyrkysovou perleti, ale malo pracuju, tak na to zatim nemam.
v zapalu boje jsem koupil v OBI v tuningkoutku jakejsi sprej snad za 200,- a cistim tak jednou za mesic. nazev dodam, jen co slezu do garaze.

28.05.2008, 22:26 |
Prady Hekra oživovač plastů a pneu, prodává se snad u každý pumpy do 100kč za 500ml a mám s tim supr zkušenosti, drží slušně a oživuje skvěle, de o to vyzkoušet třeba víc výrobků a pak se zaměřit na jeden, já se zaměřil na tohle a sem nanejvýš spokojenej, pak ted ještě ten armorall jak tu padlo, ten je taky hodně dobrej ,ale ty ceny sou uplně někde jinde, hrozně předražený to bejvá.
já mám dobrý zkušenosti se simonizem - bumper black
taky jsem koupil na benzíně sprej na oživování gum a venkovních plastů. tušim že to stálo tak 85 Kč.
obyčejný silikonový olej bud ho kpuíš ve spreji, nebo se často používá i různě ve firmách. nechci kecat snad je z něho ta lázen na chlazení při soustružení
Děkuju páni za rady:-) Zkusím tu Hekru
Tweety_xx: nj ale ty přípravky na bázy silikonu dělaj takovej lesklej efekt na kterej se chytá prach atd...mě se lesk na plastech ekluje a příjde mi to divný,mě by zajímal nějákej s matným efektem....
nesmíš ho dát na hadřík moc toho oleje. Ale je fakt že trošku to lesk chytne. tak potom něco na proncipu černidla jak je na boty s takouvou tou houbičkou to by taky mohlo jít ne?