Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > OCT pro Z06 na "míru" za 385 Kč :o)

o Navštíveno 2487x o
o 27.05.2008, 11:14 | MarauderZ28
Jelikož sme nemohli najít nic co by se vešlo k motoru a navíc nepůsobilo jak pěst na voko rozhodl jsem se, že voindrovi spíchnu něco sám. Dlouho sem přemejšlel z čeho použít nádobku aby byla hezká a lehce přeměnitelná na OCT. Jako základ sem teda použil filtr nafty pro BMW 530d. Spodní část sem podle origo sváru opatrně odfiknul a filtr vykuchal, z vnitřku sem použil jen jedno plastové kolečko co drží původní filtr pohromadě. V OBI sem koupil hliníkovou trubičku maj to v tom oddělení předraženejch dekorů z hliníku apod. Trubičku sem na jedný straně důlčíkem (jeho kuželem) roztáhl aby mi na trubičce držela navlíknutá podložka, dírku sem, taky vyvrtal do toho již zmińovaného plast kolečka a taky nasadil na tu hliníkovou trubičku.U vývodu z filtru sem vyvrtal dírku. Tudy sem prostrčil hliníkovou trubičku která mi teď tvoří přívod do OCT. A na ní teda zevnitř je pověšený to plastový kolečko, který slouží jako zarážka pro drátěnku která je mezi tím kolečkem a vrchním dnem původního filtru. Mno do dna sem ještě vsadil mosaznou matici nevím z čeho válela se pod stolem, měla v sobě menčí závit kam sem píchnul desítku Imbus a výpušťák na olej je hotov. Trubičku i dno sem zalepil tekutým kovem. Drží to jak svině neb pak sem do toho imbus šroubu dal imbusák uplnutej do vrtačky a pomocí týhle "sestavy" sem leštil obal filtru nyní teda už OCT. Mno a to je vše, pokud seženete filtr použitej budou celkový náklady skoro 0. Ještě to chce doladit na fotkách to ještě není 100%, jen mě to včera leštit už nebavilo :o)

foto k příspěvku  od MarauderZ28

o 27.05.2008, 11:14 | MarauderZ28

foto k příspěvku  od MarauderZ28

o 27.05.2008, 11:53 | Nismo.Power | Upraveno: 2008-05-27 11:54:39
Ferda Maraudenec - práce všeho druhu ;-)
o 27.05.2008, 12:20 | kucik
Dobrý nápad,akorát na co tam máš tu drátěnku?-aby to zpátky netahalo kapky oleje?
o 27.05.2008, 13:19 | tmx.806
myslim, ze premek by z tebe mel radost...

velikou... :-)))))
o 27.05.2008, 16:05 | dolph
aha.. pěkné.. ale ted mi někdo vysvětlete co to je?? z návodu na výrobu jsem to nějak nepochopil :)
o 27.05.2008, 17:29 | kucik
to dolph: separátor oleje,zachycuje to olej,který by šel jinak do sání
o 27.05.2008, 17:35 | dolph
kucik: díky :)
o 27.05.2008, 18:53 | Kamil
šikula :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.