Navštíveno 2517x

Konecne jsem se dostal k tomu Subaru .... tentokrat se to Bondovi opravdu povedlo. Nejenom ze spalil spojku cislo.....(kurna ,kdo to ma furt pocitat... asi ctvrtou za posledni rok??) a aby se nereklo tak si blbecek hral s boost controler a povedlo se mu udelat z motoru vybusny granat... No a jelikoz jsem mu rikal pred 6 mesici ze mu to zacina brat olej a aby byl opatrnej a nedaval tomu za usi ,nedbal na rady, jezdil bez oleje a tak si u toho liznul obe hlavy a vsechny ctyri vacky. A ma vydelano ....a ja vlastne taky :-)
Posilam par fotek jenom tak pro zabavu ... cela leva strana motoru poblita od oleje , slo mu to pres intercooler ven .
Mozna se zitra cukne a proda to tak jak to je ( az mu reknem kolik ho to bude stat.... jeee to by bylo u nas doma radosti....

tak ty sou slušně líznutý :))
Garaz smrdi od spalenyho oleje , to co z toho teklo bylo neuveritelny...tomu se ani neda rict "olej".
No a tohle mozna uz zitra bude moje ( minus motor)

23.05.2008, 01:04 |
Kamil moc pěknej kousek a majitel je asi brutální prase :-(
Ty woe to mi řekni CO všechno s tím může dotyčnej majitel dělat. Kdyby fakt lítal jak hovado boží tak jenom z pohledu pravděpodobnosti už je někde zmuchlanej v příkopu. Nepochopím ..
jo jo jo jo joooooooooooooooooooooo
Kupuj a syp to sem.
Ty woe ten pritlacak je dobre vyzihanej :O)))
Mno jo, pak se stav u nejakyho US shopu kde budou mit Axis Power Stage 6 Motor 2.65L Subaru WRX/STI nebo Cosworth CS600X Long Block Assembly a bude to.
by mě zajímalo, jak s tím autem jezdí, že mu dává takovej kouř? a nebo to je takovej lempl na řízení?
to je kdyz si lidi co umej jezdit jen s automatem koupej manual no...
H-Honza: dobrá hláška :o)))

23.05.2008, 08:57 |
Zdenek (A)
Peknej kousek! Chtel jsem napsat, ze ten vrak vezmu za odvoz, ale uz mi docvaklo, ze by to nebyla takova prdel..... Neumim plavat ;-)
tak řekni český poště zda by ti nepomohla :)

23.05.2008, 09:22 |
Zdenek (A)
Jo, jak znam postu, tak by mi poslali plavaci kruh. Balik by ale nedorucili, dali by mi do schranky ulozenku s tim, ze zasilka je tam ulozena 14 dnu. Po 10 dnech bych si tam pro to dosel a oni by mi rekli, ze zasilka byla vracena po tydnu odesilateli s tim, ze postak mi tam spatne napsal dobu ulozeni, pac to bych obchodni a nikoliv obucekny balik. Druhe doruceni by se nepovedlo, pac by postak ztratil ulozenku. Na potreti bych balik dostal, ale plavaci kruh by byl deravej... :-o