Navštíveno 3229x

tak to bud jenom rad... :-)

18.05.2008, 22:32 |
Kamil jako tmx.806
protože ze Hundáááj blbě prodávaj.....

18.05.2008, 22:59 |
Kamil protože to vypadalo strašně - sorry
na zivo vypadal o mnoho lepe, jinak zustanes u volva??

18.05.2008, 23:13 |
trlon to si někdo koupil? to byl sepej a nevědomej né:-))))
sory
Nebylo to nijak strašný, ale řekl bych spíš zajímavé.
dobrý jak si dodal co to je za auto :) myslim že sem tě potkával na kladně s tim jezdit a fakt bych byl rád že se to v takovymhle stavu prodalo :) tim nemyslim stav jako stav ale podívej se sám zepředu a řekni že to auto neni fakt smutný :) a to jen kvůli tý komedii z F&F na kapotě neb ta kapota pak dělá dojem že zbytek auta je velkej zatimco vepředu neni motor .. . .. . sundat zadní pruh na skle a pořešit jiný světla tak je to fajn auto :)
nevim,mě se to auto moc nelíbí,přijde mi to jako hodně hezkej tuzing a to asi kuli tomu že accent se nehodí na takové úpravy.práce na něm ale určitě bylo ranec.......za kolik šlo jestli se můžu zeptat???

19.05.2008, 09:55 |
ddawe za kolik šlo??
Tak a ešte fotku toho mazlíka, prosím :o)))

19.05.2008, 12:18 |
Kesam Jako panove tmx.806 a kamil.
Videl sem na vlastni oci a nebylo to spatny - ale predk si mel jinej ne? Kdyz sem u tebe byl pro UPSku?...
covece, taky moc nelibi...
asi jako tmx.806 a Kamil... :o/

19.05.2008, 22:15 |
*DM* Hrozný to není,ale asi jako Verano,některý auta si na úpravu moc nehodí,anebo když to chceš předělat,stojí to balík

20.05.2008, 14:31 |
Rudi nevypadá to zas tak hrozně až na ty zadní světla..

20.05.2008, 14:56 |
TROY nepřijde mi to tak hrozný - možná to zadní křídlo a ty výdechy na kapotě vestylu NFS
me se to libi az na kridlo a zadni svetla!!!
He, já u toho prvního obrázku myslel, že je úmyslně zdeformován, jak jsou třeba ty samolepky aut, co si každý druhý "tuner" lepé na víčko nádrže a ono prd, ona je to realita. Sorry, ale je to hnusný (můžu napsat svůj názor, ne?)
no ja osobne kdyby jste videlo co tady jezdi za nehorazny machyrky ve schnilejch dvojkovejch golfech tak vam prijde tohle auto jedno z nejhezcich! :o)))