Navštíveno 3506x

Tak jsem se po třech a půl letech rozhodl prodat moji milovanou alfičku .....

... a koupil jsem takovejhle kýbl :-)

ještě se modrá šáde změnila na modrý twingo :)
pěkné, to je ten sport? kolik kobyl?
A vzádu ve kšeftě dali menší okna...

18.05.2008, 17:09 |
Syrup | Upraveno: 2008-05-18 17:10:53
sorry za rejpani, ale nemuzu si pomoct
z blata do louze :-)
jestli ti drzela alfa, tak jsi mel asi nejakej stastnej kus. A vzhledem k tomu ze vim z profesionalniho hlediska jaky jsou renaulty "drzaky", konkretne tenhle megan, tak sis vubec, ale vubec nepomohl.
Jinak jako auto pekny, to jo.
btw: Unihero- sport to neni..
no a ještě se změnilo to že mají otevřenou větračku a mají tam kytky.vy ste horší než babky na vesnici :-)
jako Syrup resp. tim kýblem si to vystihnul :)

18.05.2008, 18:17 |
BT4U Změna je život, ale fasáda drží pořád stejně, vidím :o)))
magáne je hezkej,hodně hezkej,ale alfa taky nebyla špatná :)

18.05.2008, 21:25 |
mamut krasne auto moc se mi libi

18.05.2008, 21:39 |
Augi daimondai: máš dobrej nick... ;-)

18.05.2008, 22:32 |
*DM* Vasekkch: woe......
ale fasáda na baráku za šáde ta už je nová :) taky nechci házet flintu do žita ale fakt znám člověka co to má a myslim že na tvorbu fasády budeš mít dost času a opiš si číslo na renault assistance ten člověk to má od novýho a třeba už jen kvůli čerpadlo ho táhli ted 4x za rok co to má a to neni zdaleka jediná bota co tam je :)

19.05.2008, 12:16 |
Kesam Tady ma kazdej postrech jako krava :D okna schade fasady.
Travnik je na otm uz taky o pozani lepe :)

19.05.2008, 18:09 |
Daff ta alfa ted stoji v hosovskym bazaru co??
Podle mě krok z5. V ceně žabožrouta bys měl luxusní 147mu, možná už 159. Samo nevím, kolik si do toho vpálil.
Syrup z jakého bláta? :-)

19.05.2008, 18:55 |
sagi | Upraveno: 2008-05-19 18:55:48
renault je peknej,alfa ale vic :)
radši rendu jak fiata....
ani jedno ani druhy! Jsou to kramy...
Nejlip na tom asi bude ta sade... :oD
Tak bych to vyhodnotil, že kdo nekoupí "Helmuta", tak ten udělal chybu. Ať žije uniformita.

20.05.2008, 09:43 |
Syrup daimondai: o to vubec nejde. Renault je proste pekac poruchovej, najezdil jsem snad se vsema modelama nescetne moc kilometru a sere se to vsechno do jednoho. Napr. takovej megane cabrio- za 2 mesice nalital 25000 km, za tu dobu odesli brzdy, furt to chtelo servis, zaclo hucet neco v motoru, odeslo servo atd.
Tento megane je pěkný, osobně se mi více líbí 5-ti a nebo combik, ale i tak, dobré auto :-) Tak ať slouží :-)
Syrup: souhlas.. na vsech tech renckách co sme měly se něco posralo.. snad jedinej Trafic to ustál... :-D
Máme ve firmě Megána GT a 5 dv oba dci a úplně v pohodě, bez jediné chyby už 3 roky. Já mám teď 2 rokem svoje auto Stilo MW a také bez závady, ale co jsem zažil s Fábií bych nepřál ani největšímu nepříteli a u Okty I. taky furt nějaký píč*viny ( ventily, váhy, snímače...). Okta 2 už je asi lepší, ale fakt nevím, co s těma VW furt máte. Předraženej průměr...!

03.06.2008, 16:06 |
JP Renaulta bych si teda nekoupil, měli jsme 2 twinga a Espace někdy v 90. letech a všechno se to sralo jak mohlo. Pak jsem jezdil s timhle Meganem v 5d s 1.9 dCi a nedůvěryhodnější auto jsem nikdy neřídil. Nefungovalo tam snad nic.
Ale Alfa - proč ne? Mam 3 Italy včetně Alfy a ani jeden se nesype, to už musí bejt víc než štěstí na kus:). Nechal bych si 156, sundal křídlo, pruh z čelního okna a byl bych spokojenej:)
Je teda pravda, že ten <> z tohohle úhlu ještě nevypadá tak zle...

03.06.2008, 20:35 |
Syrup Octavak: ja tu nevidim nic o VW, ty jo?

03.06.2008, 21:46 |
Satas Asi jako všichni viceméně,rencla ani v nej demenci.