Navštíveno 3118x

tak sem trosku obarvil a omladil motor

měl jsem i odborny dohled a pomoc :))

hele jak se donutí holka aby se dotkla resp pomohla s něčím na autě?:)))) mě se to něják nedaří..chce jezdit a aby to vypadalo dobře ale aby přiložila ruku k dílu to jí nenapadne...
Jinak k tématu...vypadá to pěkně ta bílá kapota,jen kdyby tu modrou nahradila červená...ale i tak pěkný...:))Ještě něják oživit ten červenej lak kolem misek tlumčů atd:)
lak kolem tlumicu se dolesti tempem a jeste musim motor komplet umejt ale to zas az zitra :-D
jinak co se holky týče to nevim ja ji vetsinou moc nenutim jeste nez se zacalo makat tak mi autí pěkne umila pak se chopila smirku zbrousila podpernou tyc kapoty do stribrneho lesku a pak sme se vrhli na lakovani :)
Dle mého názoru trochu moc barviček....
máš zase novej filtr jo???
Jako Cossie, bejt to jen cerveno-cerny...
verano: jj filtr se musel sladit s barvou motoru tak se koupil novej
To se mi líbí,taky chci tu chlupatici sundat. Co hluk od motoru,zpozoroval jsi nějakej nárůst? Ikdyž ty máš laďák,tak to asi nevnímáš viď:)
Mišell: podle mě to nemá vliv,na mondeu tam taky nemám nic na kapotě a motor je krásně tichej, tlumenej

10.05.2008, 09:09 |
*DM* Jen se mi moc nelíbí ta bílá kolem motoru,jinak pěkný
mišell: na tu chlupatici sem se tu ptal a bylo mi receno sundat je tam k hov.. tak sem ji sundal a nepozoruju vubec nic :-)

10.05.2008, 09:35 |
Kesam Jeste vem ty plastovy banky na kapaliny.
Vidim Zetec 1.8. Doporucuji sehnat vacky, ridici jednotku a MAF z 96kW verze a mas o 25 krecku vic.
ten chlupatej nesmysl je tam dobrej jenom k tomu že když prší tak se ti nečoudá třeba v koloně z kapoty :-) a někde jsem četl že když by si měl slušně rozehřátej motor tak ti může začít praskat lak ale to nevim jestli je pravda :-)
mrazik: to neni vubec spatnej napad :-) du po tobe na ICQ :-)))

12.05.2008, 11:18 |
Lucass | Upraveno: 2008-05-12 11:19:22
Pri pohledu na kombinaci bilo cerveny, si vzdycky vzpomenu na hasice =) nelibi (nechal bych cervenou, kdyz uz tak cernou). Tipoval bych kdyz zavres kapotu ze ve spare je videt bila barva...

12.05.2008, 15:31 |
mamut Ondry 2.0 20v-nevim no s tim praskanim ja tam nemam tu chlupatici od vyroby a zatim nic neprasklo :o))

12.05.2008, 23:32 |
BALI kdyby jsi radši spravil ten lem :)
ne spravil ale nechal dodelat :-D tohle sou koko.iny za par korun na ty lemy potrebuju 3tis. a ty ted nemam :-(
me se to to libi...jeste bys docitstil zbytek motoru a pekny