Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > nastavba v kufru golf 3

o Navštíveno 2161x o
o 05.05.2008, 12:40 | petrb
ahoj nevite nekdo jestli existuje a da se koupit naka zastavba do kufru na zviseni podlahy? abych se snou nemusel delat:-D ale co me jineho zbyde, pokud nekdo vite dejte vedet diky za kazdej typ a radu!!!

o 07.05.2008, 12:54 | ZRALOK
ahoj, mylsím, že nic takového se universálně neyrábí...

mám na prodej svou dvojitou podlahu + subwoofer ze své A3, nevím jak je to s kufrem,ale mylsím, že to bude hodně podobný a vzhledem k tomu že je to dřevo, tak uprava je jendoduchá...

foto k příspěvku  od ZRALOK

o 07.05.2008, 12:59 | ZRALOK
a takhel to vypadaá složené...

jinak cele demontovatelné, přístup k rezervě:-)

o 07.05.2008, 12:59 | ZRALOK
a takhel to vypadaá složené...

jinak cele demontovatelné, přístup k rezervě:-)

o 07.05.2008, 13:06 | ZRALOK
kdyžtak napiš na email.

M.uriel@seznam.cz

zralok
o 08.05.2008, 18:21 | C...arlos
zralok, psal jsem na icq, pokud by petrb nemel zajem ja bych ho mozna mel...
o 08.05.2008, 22:33 | petrb
ahoj nemel sem moznost se dostat driv na net , jinak uz se me ozval jeden primo se zastavbou do g 3 takze dekuju za nabydku, ale odmitam ji, a uzivatel c...arlos ma moznost ji vzit, ale jeste jednou dekuji!
o 09.05.2008, 13:55 | ZRALOK
pořád je to k mání:-) mám to doma v garáži |:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3102 sekund.