Navštíveno 2533x

tak to 3ti je nejlepsi... :-))
V tom prvnim, zda se mi to, nebo to tam Ondra s vette prohulil absolutne necistejs a nejrychlejs? A zaroven mi ukapla slza za to erko 200RS...
jj taky jsem na to koukal a řekl bych že se toho absolutně nebál jo a to jel na obyč letních gumách EVA atd závodní slicky ... :o)
jj, Z06 prolítla nejčístějc a nejrychlejc :)

02.05.2008, 10:27 |
Augi Mně se teda nejčistěji a nejrychleji jevilo to EVO, co jelo hned po Ondrovi.
jako tappik škoda 200RS :-(((
A šofér Vette to má evidentně v ruce... no aspoň se hned tak nepotká s poutačem u benzinky .... :-)))))
for Augi - to červený je na youtube z pohledu řidiče a je vidět jaký tam udělá chyby ...

02.05.2008, 14:19 |
Augi Mar728: jj, je to možný, jen jsem napsal, jak se mi to zdálo. :-)
hehe, už to vidim . .. . . ." Camaro 728" :) bejt to v cui tak dobrý rozhodně :)

02.05.2008, 16:08 |
Augi Nismo: Sem se upsal :-)

04.05.2008, 08:20 |
FBS minulej týden jsem Ondrovi lepil folie, a "bohužel" mě Ondra i svezl. To sem neměl dělat. Nevěděl jsem kde mam čisty trenky, kde je žaludek, a hlava mě to taky nebrala, absolutně nejlepší zážitek co jsem kdy v autě zažil. Zrychlení, krouťák, přetížení, výkon, brzdy, ovladatelnost, mezi vesnicema asi tak 240? Uff.
Každopádně je vidět že Ondra to má v ruce, hral si s tim a auto ho poslouchalo na výbornou. Corvette Z06 se povedla
Jen pro info, teď je i na DVD jako příloha TUNING magazinu.
Ty voe co kdyby mu tam vlitla babicka s karkou nebo materska skolka i s pani ucitelkou?

04.05.2008, 13:58 |
FBS tak budem v černý kronice a v hlavním vysílacím čase, no...