Navštíveno 2934x

Nevite o nekom kdo by vyrobil tohle vyfukove tesneni? Potrebuju vetsi prumer. Diky

29.04.2008, 17:47 |
Kesam Tak to by me nenapadlo kam jit. Z čeho to je delam u mašin tam kolikrat najdeš veci........

29.04.2008, 18:43 |
m1tv jakej potřebuješ prumer? to nama smysl vyrabet pokud to neni nakej atyp novy stoji cca 100kč

29.04.2008, 19:24 |
Mario to musis koupit normal woe
tak vsude maj jen 70mm, nevite nekdo ktere auto ma tohle o prumeru 76mm?
Zkus elit prodávaj tyhle věci pro kamiony - já tam kupoval klemy na kamiony pro Vette Z06, firma co to dělá se jmenuje Dimax nebo tak nějak maj na to katalogy - ve Stodůlkách ...
Jako Mara, mohlo by tam pasovat treba z Avie nebo kamion. ..
mno je to DINEX, a na kamionech se tyhle tesnici kuzelovy krouzky moc neprodavaji :O//
hledam chlape hledam, zatim bezuspesne.
já je tam v nějakým katalogu viděl neb sem jak píčus tam prolistovával asi 20 katalogů kvůli těm klemám .. přinejhorším nešel by u tohohle zvětšit jen průměr na 74 ten kroužek i tak by byl dost silnej ne ?

16.05.2008, 12:58 |
Lukaash | Upraveno: 2008-05-16 13:03:16
co vyroba z medi, popripade mosazi?
ono je na ho***, ze ty krozky jsou z lisovanych dratku, takze jak na to necim sahne, trepi se to
Ted jsem byl v Elitu, Kelly a nidke nic, v Kelly jsem sehnla 75mm ale furt to neni ono
Z nejakeho mekciho kovu, jsem taky myslel, ono je problem ze to funguje jako vlnovec.
funguje to jako kluzna panev, ne? ... Kulove lozisko
vim z ceho to je, delaji s tim v TGCZ v Klasterecke zone, ale jen male prumery...je to takova ocelova puncoska naplnena grafitem, posklada se do formy a slisuje...

jj ot je ono, ted se mi to podarilo vybrousit na pozadovanej rozmer, ale lepsi by bylo samo origo
dle meho se to casem rozpadne, pokud jsi porusil ty dratky...
jj proto rikam ze by to bylo lepsi origo, ale prozatim to ucel plnit bude
vyrobce Tveho potrubi to nedokaze dodat?
bohuzel je to custom potrubi takze
bw. vcera mi volal H-Honza, ze uz to pry sehnal, takze mu timto dekuji