Navštíveno 3002x

Tak moje seriofka je nachystaná
nemá žádný podvozek Weitec -60 komplet...
žádný laděný výfuk, žádné čočky s xenonama implantované do seriových čirých lamp, nemluvě o nějakých mračítkách a nastavci nárazníku GTI....
bude jezdit na obyčejných 15" leštěných ATSkách
jakási muzika tam je, prej nějaké Hybridy z tržnice z Izraele na aktivním zapojení na Pio P88.. ani nevím co to je :-D
v kufru sou jakési 3ks 8" hranaté basáky a je živí zesík o výkonu 2500W P.M.P.O..... :-))))
to bylo spešl pro mamuta :-))))
auto má ještě pár much a nedodělávek, které do vyškova nestihnu a muzika je jen z 50%, tak až bude komplet , hodím to do autohifi...
sem zastánce decent stylu a snad se mi to trošku povedlo....

25.04.2008, 15:54 |
mishan | Upraveno: 2008-04-25 15:58:03

25.04.2008, 15:57 |
mishan | Upraveno: 2008-04-25 15:57:32
...
vypadá to dobře :) nějaké decentní malinke prahy :) něco jako ten nastavec na předním nárazniku ? :o) by nebyly

25.04.2008, 16:22 |
ddawe paráda, hlavně ty světla, ale nějaky BBS by mu slušely vic:)
jj, prahy chcu taky pořešit, ale fakt nějaké opravdu decent, asi neco udělám z laminátu
ddawe: jjj BBS RM by byly luxus ale 20k na ně nemám, v plánu sou keskiny KT5, ale ty ATSka sou prostě paráda, na fotkách to tak nevynikne jak v realu....

25.04.2008, 16:47 |
trlon a nějaké foto z instalace v kufru by nebyli:-)))
fotky budou až to bude hotové.. je to tam napsané trldo trdlo :-))
mishan: Pokud dobře vidím, tak máš folie jen vzadu ?
Pokud ano, tak buď to celé auto, nebo nic, tak to je to takové divné, kdyby to byl kombík, tak ještě dejme tomu, ale tak to malé auto ne.

25.04.2008, 17:12 |
TROY nebo bych tam dal CR7,DZ kola atd ;-)
Fridom: právě proto píšu, že vše ještě není hotové!
jistě že folie plánuju i na přední dveře ;-) ale nestíhám.....
mishan: tak to potom jo :o))
Já jsem se rači zeptal, pač jsou tací to to tak mají a jsou spoky :o)
Jinak zajímavé, že to tak to lepíš na 2 x :o)

25.04.2008, 17:45 |
Fipo předek je brutální, to se moc povedlo, snížení je taky fajn...akorát ty prahy by teda dle mě musely bejt dost vysoký, aby to bylo tak nějak s tím přední nárazem...měřils to?
rád se na to mrknu v reálu na vyškově
Fridom: folie mám v plánu už hoodně dlouho, ale pořád všechny prachy valím do hudby... tak letos bude prostě změna, investovat budu i do auta... ;-)
asi ty folie dám celý bok nové ;-) se stejným, nebo podobným zatmavením, aby tam nebyl tak velký kontrast..
Fipo: no do urovně toho nástavce ty prahy nedám, to by bylo asi moc, uvidíme.... ale vím že je to velký nepoměr, tak to musím nějak opticky sjednotit...
A jestli zase dobře vidim, tak ten přední nárazník bych dal celej do laku :)
tak to mužu už dát do laku komplet auto :-)))))))
a tak bohatý zase nejsem :-(
heeeeezky mishanku,na tu hudbu sa uz tesim :-))
stewe21: se těš, ty kickery hrají víc jak ty Audiosystémy a to fakt bez prdele =o))
mishanku dufam ze sa vidime a pocujeme na kolotociaroch =o)
nemaš nějake fotky s rozsvicenymi světli.zajimalo by mě jak to svítí?

25.04.2008, 20:06 |
kucik Kurnik nedávals sem fotky,ž eplánuješ jiná kola,tak se mi vybavuje,že to vypadalo mnohem lépe,mně ty ats prostě strašně připomínají plecháče

25.04.2008, 21:16 |
Tony (M)
noooo, zatim hezkyy. Jen tak dal. Skoda ze ve Vyskove nebudu a neuvidim to live. Ale ja se treba nekdy zastavim ;-)

25.04.2008, 21:52 |
mamut no jo aby ses nepokadil muj nazor znas.a nezapomen samochvala smrdi :-) jinak dekuju za vycerpavajici vyklad tvych uprav

25.04.2008, 22:14 |
yethy Pekna decentka! Jeste nejak pores ty prahy a bude to super! Jen se mi zda ze to ma prdel niz jak predek..

25.04.2008, 22:19 |
*DM* Mishan: Woe nedělej drahoty a hoď sem foto kufru :o))))))
mamut: nechtěj vědět můj názor na tebe :-))
já se tu nechválím, jen ti píšu, s čím vším se dá koupit obyčejná seriofka :-)))) bez tun laminátu...
kucik: nová kola sou pořád objednána, ale stále nejsou v CR skladem.. tak musím čekat.. :-(
yethy: to se ti zdá, dnes sem to schválně měřil a lem blatníků je u všech kol naprosto stejně od země - 56 cm
DM: hodím, ale až to bude hotové ;-)

25.04.2008, 22:36 |
yethy mishan:tak pak je to OK;-) Ten predek nema chybu!

25.04.2008, 22:52 |
maxov yethy a mishan,podle mě to klame to,že zadní kolo je víc zapuštěny než přední,teda aspon u mě to tak bylo u Géčka...jinak moc pěkny,takovy decentky jsou nej...jinak kola keskiny ee ,ale bbska jen a daj se sehnat i napr za 5-8 tisíc,ale musíš sledovat forum na VW klubu,inzeraty...jedny šli tak 2 2 měsíce zpět za 5000 a jedny za 9000

26.04.2008, 06:26 |
stewe21 | Upraveno: 2008-04-26 06:26:19
mishanku mishanku,ked si chcel keskiny mal si sa ozvat...moje som mal doma za 5dni :-)))
Jeden z mala golfu co se mi libej....kola nech je to klasika.
Milan řikal že maš v kufru celkem zajímavost,ja ty prcky obdivoval u nej v garaži.Maji výborný zpracování.

26.04.2008, 11:37 |
Kesam Mas to dobry:-)
maxov: jj přesně jak píšeš s tím zadkem, že je víc zapuštěný
Stewe: kt5???
buddha: jjj sou fakt suprovní a v té bedně co sem ji dělal neskutečná masáž, jdou dost hluboko a zvuk se mooc líbí, ale asi budu dělat uzavřenku, protože morely i na 92W na kanál prostě nestíhají, takový to dělá rachot :-)) fakt sem byl moc překvapenej a vubec sem to od nich nečekal, mám volume na zesíku tak na 15% aby se to dalo normal poslouchat :-D
mishan:pořid si k hybridům piccola a hned je to jinej sport :)Rad si to na Macoše poslechnu.
Buddha: jasaaan, pokecáme, pobádáme, poslechneme ;-) zesík silnější bude fakt třeba :-) Milan už mi doporučil toho genesise, tak uvidíme =o)
stewe21: kuaaa za kolik bys sehnatl 8x15 ET30?? já je tu u nás mám objednané, ale pořád nejsou skladem, tak čekám
mishanku... komplet obute 195/45-15, vyvazene za 675€ +27,60€ postovne, 1.6 idem na Slovensko :-))
[ Link ]
njo, ale já jedině bez pneu, mám ted jeden már funglovek.. hmm. tak asi nic :-(
prahyyyy nasadit... jinak dobry woe ;-)
dík woe :-) jj prahy už řeším :-) jsou tam třeba, to je jasné :-)