Navštíveno 2974x

tak sem to zatím dodělal , asi nic moc ale su zvědavý na reakce :-)

díky za inspiraci Dave0401

home leštění

home leštění II

ty zadni lampy bych urcite vymenil, horsi se snad uz na octavku nedelaj a ty kompa v prednich dverich tak moc nesedi. Jinak interier hlavne aby se libil tobe, ja v tom jezdit nebudu :-))))
bráchova čistá práca , membránový " kačení kašlání "

ale motorovy prostor peknej ;-)
to: BMW 318iS
ty repro budů v laminátu , reakcu na světla sem čekal , ale aspoň to sedí k tej barvě , první mosím dodělat barák , takže od auta bude tak na rok pokoj :-(
skromná music

skromná music II. je to enom tak , aby nebylo v autě ticho , prosím moc nepomlůvat !!

mě se naopak ty světla líběj,ale k bílý nebo stříbrný barvě. motor hezkej. :-) taky líbí
motor perfektne udelany...
to je nachromovane nebo vylestene??
vyleštěný , chuďata ruky , bolijú eště teď
hm.. parada, tim padem jeste vice smekam... ;)
Mi se to líbí. Světla pěkné, motor super a interiér je tvoje věc - pokud se ti to líbí. Co je to a řadící páku? Můžu poprosit o nějaké info a foto...
to je dělaný z nejakýho lepšího hliníku , mám šikovnýho bráchu :-)
motro supr ten chvalim a radicka by me take zajmala :)
prostě vzal kus hliny , prdl do soustruhu , točil a točil , zakulatil , vyleštil a byla z teho řadička ,
co víc k temu dodat ?!

24.04.2008, 22:24 |
Kesam Hele je to dobry az na kola Jinak lampy jsou dobre ty se jen tak nevidi.Motor je vonavka intros pekne laklej.

24.04.2008, 22:39 |
*DM* Časem bych doladil ňáký kolečka a sundal ty zadní zástěrky,jimńak motůrek gut

24.04.2008, 23:00 |
kucik Motor pěkně čistý a udržovaný,leštění moc fajne,v intoši sou nejlepší ty díry po handfree :-),a kola no prostě tragedie

25.04.2008, 00:44 |
Katy motor.prostor nej..zbytek nema smyls komentare;)
to je stav auta po tem , kdy člověk kůpí za 1,5 mega barák a mosí ho trošku pospravovat , na koníčky už tych peněz moc nezbývá , opravdu nekradu !

25.04.2008, 10:32 |
Kesam jura.j.Tak jasny kdyz narves 1,5mega do baraku ze na auto asi moc nejni.
Ten motorovy prostor super...
hezký to máš a SW jako já:D:D
ó díky vám , to sem nečekal :-)
příště pořeším ty kola a podvozek , v plánu je FMIC , nejaká tá čipovačka , laminát v intru a neco s lakem , jinak ty díry po HF sem tam zdědil :-(

25.04.2008, 21:11 |
helix motor mas peknej.. ;)
Sundat světla... jinak pěkné.
Dal bych listy,kliky a spodky narazniku do barvy, dat niz a na kola a naprosta pohoda...ale je to pekny jen tak dal...