Navštíveno 2453x

Nemohl jsem si to odpustit sem dát, chci vedět váš názor jestli se to někomu líbí. Děkuji

22.04.2008, 17:03 |
Skury Docela dobitá. :( Ale jestli je to skutečně cupra, tak s tím musí být pěkný svezení. :)
Jak píše kolega,docela zrasovaná.Koukám že majitel ji možná používal např:hobby rallye nebo jako zkušební na závody,nebo si ho jen tak podle toho vylepšil.Jinak vždycky sem chtěl takovou Ibizu Cupru:-)
trochu ošoupaná,ale pořád moc pěkný autí.. :-)
Co se designu týká, tak pro mě je tahle Ibiza spolu s A3 a G4 jedním s nejhnusnějších aut :-))))
nevim co by se na ni melo nebo nemelo libit je to obyc ibiza na alu polozena k zemi videl sem ji tu u nas uz nekolikrat a kdyz sem videl dotycneho jak se k ni chova tak se divim ze je jeste v takovem stavu v jakem je...

22.04.2008, 21:25 |
*DM* Obyč auto
... první fotka je jako by to auto vylovili z rybníku... :-/

22.04.2008, 22:52 |
kucik No to auto má dost,vypadá po pěkný bouračce podle nepasujících dílů,jestli je ve stejném stavu motor,tak potěš koště

22.04.2008, 23:22 |
ddawe jako majitel Cupry říkám že je krásná, ale ten stav + tuzing doplnky je dost hroznej
bouračka asi určo a celkově dojeb........ snížená asi ani nebude to snad je spadlý časem a nefunkčímna tlumičema...... ale rozhodně lepší než nějakej favorit :)))

23.04.2008, 18:24 |
Kesam P3RF3KT::D

23.04.2008, 18:25 |
Kesam No chtelo by to trosku dat do kupy.
Co by se mi na tom mělo líbit? Vždyť je to normální dobitej střep :o) Jestli na vzhled kašleš a je v tom dobrý svezení, to si musíš rozmyslet.