Navštíveno 2089x

Kluci, potreboval bych pokudmozno co nejlevnejc striknout auto. Nemusi to byt zadna hitparada,ale aby to trochu vypadalo.
Celkem specha.
Olomouc a okoli
Jestli o necem vite nebo to muzete udelat,tak dejte pls vedet.
zavolej na 604 13 13 58 - firma Janku Autolaky, jsou z ostravy, sponzorovali Tuning Cup, maji luxusni ceny, strikaji asi 5 aut z meho okoli, vcetne meho, odkaz se na me, a rekni jim sve pozadavky...
Kdyby jsme měli garáž, tak by to zvládl kámoš, ale nevím za kolik a jestli by třeba i jel do olmiku

18.04.2008, 20:22 |
skuutr | Upraveno: 2008-04-18 20:23:01
manolo: Covece,skoda. Ostrava je moc daleko a ja mam to auto rozdelany, takze to jde max na lane. Potrebuju to co nejrychleji a pokudmozno co nejbliz... Ale diky moc za nabidku!
Tweety_xx: kdyztak se domluvime. Musi se to cely zbrousit a pretahnout nektery casti kitem a plnicem...

18.04.2008, 22:48 |
Kesam Tak nejlevnec si to nastrikas doma ale to take vypada na pitchu ja jsem to take strikal poprve sam doma a nbic moc to pak musis rozleštit no:-) pADLO MI TAM 6 LITRU BARVY:)

19.04.2008, 18:29 |
Fipo Fildo, já bych možná o někom věděl...neznám ho sice osobně,ale je to nějakej známej máti a co vykládala šplíchá hodně...zbytek po ICQ nebo mobil