Navštíveno 3107x

15.04.2008, 20:45 |
zipp Budu si lakovat brzdy na červeno a celkem by se mi líbil takovej nějakej nápis.. nemáte nápad, jak se to dá provést?

negativni samolepku a striknout

15.04.2008, 21:12 |
zipp 1) co to je negativní samolepka?
2) kde to sehnat?
3) vydrží to to teplo od brzd?
negativni samolepka je takova ze si ji nechas vyriznoutale vyseparujes ten samotnej napis a ten zahodis... takze ti zbude velkej kus samolepky a prosvitat bude jen napis... jako sablona
reklamky
teplo brzd musi vydrzet ta barva kerou to budes strikat / natirat
hele .myc... to je rada jak pojd na me z boku... negativni asi vi co znamena... ja dokud sem nedelal v reklamce tak sem to taky nevedel. a pokud nevi co to je tak se tezko da uzit google na hledani.
zipp: zajdi si do nejake reklamky rekni co potrebujes a tu samolepkuti vyrezou a predaji tak jak potrebujes... jen sehnat tu barvu :-(
jasne ze nemuze zacit tim googlem, musi brat ty body postupne:-)
barva by nemel byt problem, kdyz drzi ta cervena. bych vzal sprejem vic slabych vrstev.

16.04.2008, 11:52 |
helix necha se sehnat tmavsi cervena na brzdy?? Vsude sem nasel jen jednu cervenou(tu klasickou) ale chtel bych neco jako ma tady ta alfa..

16.04.2008, 13:10 |
zipp co to je "nechá" se sehnat?

16.04.2008, 15:27 |
helix no jestli se barvy na brzdy delaj taky ve vice barevnych kombinacich a nebo vzdy jeden druh k jedne barve..
helix: ..njn prostě červená "na brzdiče" :o) ona je otázka za jakých světelných podmínek byla tahle fotka udělaná...řekl bych že na slunci ta červená bude úplně stejná jako ta,"co maj všichni" :o) ale je to jen můj dojem,když koukám jak hrajou stíny na tom kole+atd. Netuším jak moc je výběr odstínů teplotně odolnejch barev...pak už snad jedině nějakej Hammerite (spousta lidí je s tím spokojená),já jsem ale vždycky volil klasiku..jak barvu,tak materiál.

17.04.2008, 17:34 |
helix jasny, no tak se zeptam trosku jinak.. Jakou barvu by jste dali brzdicum k tmavsi cerveny barve auta?? :-)
Alkyton Ti namíchají v jakém chceš odstínu a červenou dělají myslím dva odstíny. Mám ho na brzdách už nějaký pátek a nemůžu si stěžovat.
nebo Komaxit, vzorek odstinu RAL
Na brzdy jde použít jakákoliv aldehydová barva nebo na bázi silikonové barvy. Aldehydové jsou třeba hammerite. Mejí různé odstíny. Aldehydové barvy mají totiž výdž tuším do 150 stupňů.
jo jinak není to jen že sem to někde vyčtl ale mám to vyzkoušené sám jsem použil tu hammerite je dobře hutá a dobře kryje.