Navštíveno 2438x

nevite cim dostat dolu tenhle sajrajt?jsou to zbytky lepidla co tam zbyli po stržení lišty zkusel jsem redidlo benzin nicim to dolu nejde ani oloupání za sucha nejde potřeboval bych doporucit neco cim to zarucene pude aniz bych poskodil lak diky

perchlorethylen... a máš to dole bez následků ;-)
seženeš normal v barvy-laky
mishan: myslíš že by tim šla i zaslchlá barva na kov kterou mám na karoserii a ani acetonem nejde dolu???
Verano: tak to určo nee, u tebe podle mě pomuže velmi jemný smirek cca 1000 a rozleštit a pohoda ;-)
mishan: čoveče o tom sem taky přemýšlel,a mám s tim smirkem zároven použít vodu?bo na sucho??
určo pod vodou, na sucho se ti zalepí hned...
verano: tak to udelame nekdy u me tim smirkem pod vodou co sme s nim brousily kit mozna to pude
mishan: ten nazev mi vubec nic nerika muzes mi vice popsat co to je a co to dela? :)
a kolik to tak muzes stat
mishan: ok tak díky moc :)vyskusim
mishan... první odkaz ze seznamu...
[ Link ]
P3RF3KT: 0,8L stojí 57 kč, najdeš to na netu tak jako já a je to "odmaštovadlo" , které ti zbytek toho lepidla rozpustí, ale nijak nepoškodí lak... trochu se nadřeš ale jde to dolů 100%
sakra... to mělo být pro Perfekta :-)
supr!zejtra pro to zaletim a vyzkusim :)
Pepíno_Honda: jo to je ono, ale napsané je tam velké prd.....
P3RF3KT: já měl to samé co ty a pohodka :-)
mishan: pokud se nepletu mas taky cervene esko pekne posazene k zemi ze?premejslel sem ty listy sundat do cista vylestit to lepidlo jak myslis ze to bude vypadat?mam na mysli sundat cely ty listy ne jen zadni ty mi ztrhly kdyz mi vařily novy lemy tak zkusit ztrhnout vsechny
P3RF3KT: nene, já sem přes fauvéé :-) konkretně dělám na G2 :-)
ale s těma lištama to bude lepší, když je hodíš dopryč všechny ;-) bude to vypadat určo mnohem lépe
tak to je mišel co ma to esko :D tak ok zkusim je zejtra ztrhnout a uvidime
Ja kdyz jsem sundal listy na Fobii tak mi tam taky zustalo lepidlo, zajel jsem k lakyrnik. ten dal do vrtacky nejakej kotouc a behem chvilky bylo vse krasne ciste. Kdyz jsem to skousel sundat odmastovacema tak se to furt jen rozpatlavalo, jako dolu to slo, ale nechal bych na tom ruce. Ale co to mel za kotouc to fakt netusim.
Jo,to sem zas já:) Jinak dobrý téma,jednu lištu mám sundanou,ale byl to děsnej porod...lepidlo sem čoveče dolu nějak dostal,ale žádná sláva a trvalo to strašně dlouho. Nevim,čim to máš lepený ty,ale já to mám nějakou pěnovou páskou,s lištou sundám vrchní půlku a ten zbytek jde fakt blbě. Zkusim to,co radil mishan.

15.04.2008, 11:26 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2008-04-15 11:30:04
mám vyzkoušeno a funguje to jelíp: polejt technickým lihem, nechat malinko zapůsobit 15-30 s a pak třeba tou plastovou škrabkou na sníh to z toho seškrábat, funguje to takto nejlíp, sice ti tam zbude malinko, ale to pak už stačí vzít jen hadrem s tím lihem a po lepidle ni stopa. A že sem nálepek takto sundal stovky....
No a na pěnové oboustranné lepenky je nejlepší nahřít to fénem a pak to jde dolů samo :-)
Koupit gumovej kotouček na vrtačku a je to bez práce, za chvilku hotové
Jako Vasekkch, spesl gumovej kotouc na nalepky.