Navštíveno 2180x

14.04.2008, 13:29 |
D@ve zdravim... jakeho vyrobce pruzin by jste doporucili na Renault Megane ???
Riegger
WEITEC
Eibach
KW

14.04.2008, 18:24 |
Kesam Super sport :-) To jsou kolikrat otazky kazdej ti doporuci vetsinou ty ktere ma sam.
záleží kolik chceš do toho dát taky peněz,a jestli chces jen snížení,nebo na sport nebo race....
KW dělá hodně dobry podvozky,a třeba Weitec má německou kvalitu a příznivou cenu.

14.04.2008, 20:49 |
D@ve a co Ty Riegger??? cenove vychazeji levneji nez originaly.
Ostatni vychazeji (krome KW) nastejno jako seriove.
Sem si rikal ze kdyz mam teda kupovat new pruziny, tak proc ne tvrdsi... ( i kdyz megan je sam osobe tvrdy dost).

14.04.2008, 22:29 |
Losky Megan je tvrdej?????????????????????????? Sorry, ale asi si nikdy nejel něčím jiným co?:) Megana jsme měli doma a i kámoš a je to nejměkčí auto, co jsem zažil
Riegger je shit na max to radši uřízni flexou origo a bude to lepší - jako fakt ... Jinak bych šel do Eibach po několika pokusech s různejma značkama sem nakonec zakotvil u Eibach mám je na 3tím autě a max super ...

15.04.2008, 08:01 |
D@ve oki... dam na rady nejzkusenejsiho ;-) MarauderZ28 ... pujdu do Eibach ... diky.
Losky: no coment ....
Např u superbu když dáš Eibach, tak ti prdel sedne víc. Já dával H&R a pohoda. Spíš pohledej fotky na netu jak to bude vypadat.

15.04.2008, 12:00 |
D@ve no u megana je vzadu torzka , takze pase... tam si to muzu nechat klidanko dopoladit ... ted resim predek - jedine tam jsou pruziny ;-)
mam na Mku Eibach a max spokojenost... taky mam dobrou zkusenost ze 2 aut s HR... treba shit jsou Vogtland :-)