Navštíveno 2843x

Zdravim, dneska, na to ze bo asi jen 25 C, jsem svoji fledu malem uvaril. S topenim mam problemy uz delsi dobu. V zime se mi raficka neploty ani po 60 ujetych km nezvedla na 70 C a ted stacilo 5 minut v zacpe po ujetych 6 km jsem ta mel 110 C. Po te co jsem pustil vetrak trochu to kleslo a kdyz topeni tak za 30 sekund to bylo i mirne pod 90 C. Ve skodovce mi pred mesicem rekli, ze to nic neni a ze chladici kapalina je je taky v poradku. Nevite nekdo, co by tomu mohlo byt? neresili jste nekdo podobny problem?
Pred tydnem jsem na ni dal novy naraznik a otvor nasavani na chladic uplne presne nesedi, ale ty problemy s chlazenim mam uz delsi dobu. Jen me napadlo, jestli nemuze neco blokovat?

10.04.2008, 20:38 |
dolph řešil jsem to same.. byl to termostat

10.04.2008, 20:40 |
trlon a co termostat??? skus ten. není drahý a za 20min máš hotovo!
nebo může být ucpaná trubka ale skusil bych ten termostat stojí okolo 150kč

10.04.2008, 20:44 |
dolph takhle nejak vypadal :))

jj termostat tam rád odchází a jinak felda se celkově ráda přehřívá, ale zkontroluj ten termostat. Měl jsem stejný nárazník a absolutně bez problému.

10.04.2008, 20:45 |
dolph

10.04.2008, 20:45 |
caras jj thermostat nebo ucpane hadice nebo chladic a pokud ti pri turovani skace raficka teploty mohoru dolu mas foukle tesneni nebo krivou hlavu a tlakuje ti to do vody
co když je jen špatný čidlo a ukazuje víc???

10.04.2008, 20:59 |
dolph Verano: ale prdlajs
Pokud bude mrtvej termostat tím způsobem, že zůstane pořád otevřenej tak se ta teplota vody v zimě nedostane ani v koloně na 90st, jezil jsem bez něj a je to to samé. Pokud by byl zavřenej tak se to uvaří i za jízdy. Může to být hodně věcí, začni termostatem, zkus i čidlo, pak pokračuj dál.

10.04.2008, 22:25 |
fabi jj,stejnej problém jsem měl taky,vyměnil jsem termostat a pohodička... :-)
A co to máš za nárazník? Z nové tváře?

11.04.2008, 08:25 |
wekky Typický projev zaseknutého termostatu. Určitě vyměň za nový. Ty plastový nestojí za moc.
Když se vymění i domek termostatu za favoriťácký (ten byl ještě hliníkový, samostatný), lze používat termostat celokovový vkládaný...
Byl to termostat. Diky, koncim diskuzi :)