Navštíveno 2876x

08.04.2008, 11:56 |
Losky má je někdo, jedná se o stažení dvou závitů k sobě, aby se snížila výška vozidla. Prosím bez ot, díky

08.04.2008, 12:12 |
Losky tak už nic, prý je to jen na sériové pružiny, sportovní už by je mohly roztrhnout:(
myslím, že už jednou ti tu několik lidí napsalo, že tohle řešení není na ježdění, ale tak max. na vzhled, aby auto vypadalo nižší.
Na auto, se kterým se jezdí je to sebevražda

08.04.2008, 14:33 |
caras losky jestli uvazujes nad takovou kravinou buh s ebou a prazdnou silnici az to auto posles do kopru- a to vse kvuli par stovkam za jinou pruzinu...takovou kravinu snad nikdo v provozu nepouziva
Losky: kup si ty Jomy jak jsi psal

08.04.2008, 18:17 |
Losky Je to dělané přímo do provozu, ale jak jsem již říkal, jsou určené na sériovou pružinu, která je měkčí. Tak na to zatím kašlu

08.04.2008, 20:16 |
Katy ja je mela chvili na sportovnich akorat ze nebyly poradne stahle tudiz ani na vzhled zadny efekt jak jsem chtela, a na jizdni vlastnosti taky ne.
taky jsem ty stahováky řešil. ale asi tak 4 roky zpět na fávo. ale udělal jsem to jen na jednom kole. minulo se to naprosto účinkem, přišli s tím poláci v katalogu JACKY. byla to obyč svorka třeba na lana. Ale výsledek k ničemu

09.04.2008, 08:25 |
Losky díky za odpověď, je vidět, že se tady najdou i ochotní a slušní lidé
vždyť si to logicky představ, ta pružina má nějaký vlastnosti a když ji stáhneš v jenom místě, tak je ztráci a může se stát i nebezpečnou...pokud nemáš dost peněz na podvozek, kup kratší pružiny...vždyť to dnes opravdu nic moc nestojí a hlavně nehrozí, že v zátáčce trefíš díru a auto odstřelí pryč..

09.04.2008, 21:00 |
ajsik OT: no a kdyz hodim seriovy podvozek pruzinama o 3-5cm niz, tak predpokladam ze seriove tlumice budou pracovat v jinem miste a na mensi delce ... takze jejich zivotnost se zkrati ? A nebo jen nebudou pracovat optimalne ?
jinak to co píše Katy je ukázka naprostý píčoviny. Aby to bylo bezpečný a neutrpěla funkce pružení musíš a to opakuju musíš stáhnout 2smyčky zcela k sobě a samože poláci to asi nepíšou, ale u výrobcer Sandtler je i návod kde to výslovně přikazujou, asi si každej dovede představit co ta pružina předvání pokuzd nejsou ty závity u sebe natvrdo ...
oprava - všichni krom ženský ....
Nejlepsi je pružiny úplně vyhodit.

11.04.2008, 17:55 |
Losky Tak mi to nedalo, tak jsem je na zkoušku objednal, ale né od Jacky, polské výroby se trochu bojím, ale koupil jsem trošku jiné od firmy Sandtler, která dělá věci pro motorsport. Už jich prodali hafo a zatím žádná reklamace, tak jsem zvědavej a dám pak vědět
za chvili bys mel penize,kery propalis v takovejhle pi*ovinach,na jiny pera.

12.04.2008, 08:16 |
Losky prostě to chci zkusit a nemusím vyndávat ani tlumiče ven a necelých 700 není zas tak moc. Nechci měnit za jiné, tuhost mi teď vyhovuje
tak tam se nemá co reklamovat neb tam se nemá co posrat pokud nestrhneš závit, hlavně to udělej tak jak se má a ne jako tady mistryně "tunerka"
jinak 700 není moc, mno mě to přijde jako brutal prda :o) nicméně jiný péra nemusí se rovnat jiná tuhost ...

13.04.2008, 19:14 |
Losky to MarauderZ28: v dnešní době, kdy je drahé vše a spíš na tisíce, tak tohle není zas tak velká investice. Nechce se mi zase kupovat jinou sadu pružin doufat a kloubit 2 dohromady. Tohle tam hodím. Jinak prý to musím dotáhnout na fest, abych to neměl jako ta slečne, to je pak nejhorší a je jasné,že později se to urve. A na zimu to dám ven a bude hotovo a bude zase offroad:)
no hlavně pružina se stlačí čímž ten stahovák je volnej a lítá tam a pak jak se pružina vrací jeb ho jak to najednou dosednutím péra do stahováku zarazí - ono je to fuk neb ty lidi co tohle dělaj nemaj slovo tuning spojen s nějakým vylepšováním, ale s przněním ...
Losky: chápeš že tady utrácíš za píííííííí*oviny? jako stejně se ti díky těm ,,super" stahovačkám změní ta pružina. Na podvozek bych v žádném případě nesahal nějakýma těmato věcmama. Jestli nemáš peníze na to snižovat auto a vylepšovat tak prostě šetři. Nechápu tě

14.04.2008, 17:42 |
Losky nebudu šetřít na nějaký podvozek, když vím, že to za rok zase prodám. Prostě tomu věřím a zkusím to. Ještě jsem nikde nečetl, že by to někomu prasklo nebo tak něco. Myslím, že kdyby to bylo životu nebezpečno, tak firma jako je Sandtler to asi ani vyrábět nebude, mají dost vysoké tržby z profesionálních úprav v motorsportu
Tak to jsem zvedav jak tohle dopadne.
tak ono je to prakticky stejny, jako bys ty zavity-zavit uriznul, jen jsi projel 700,-
hele a jaká auto tím vlastně budeš trápit?