Navštíveno 3851x

04.04.2008, 15:37 |
Kesam Kouknete na fotky jakou to ma originalni predel ta 120 to jsem jeste nikde nikdy nevidel.
[ Link ]

04.04.2008, 15:39 |
Kesam Jeste ze tam nema na spz AHC :) nekteri tuneri nemaji cit pro detail ze se stim nestydi jezdit. Jo bral bych to pred 10 lety jako pecku ale dneska ne.
Kesam: koukam, ze nemas nic na praci, nez hledat Skodovky.... nevim proc to sem porad cpes... myslim si, ze to moc lidi nezajima...
to je jako kdyby sem nekdo dal tvoje auto a zacal se mu smat... proste no comment

04.04.2008, 15:57 |
Kesam MiniMike: ja je nehledam on to dal nekam na forum a psal tam ze mu tam muzes napsat co tam na tom muze jeste vylepsit o škodovky se nezajimam.
Kesam: a proc to cpes sem, kdyz to chtel psat tam... nepochopim a uz si tu dal takhle nekolik tech skodovek...
tybláho,to už vymysleli na nový superbéčko facelift???to se divim,nedávno šlo do sériové výroby:)))

04.04.2008, 16:13 |
Kesam MiniMike : 2 krat sem to sem dal tak co prudis?

04.04.2008, 16:13 |
Kesam Nismo.Power: ty taky porad ze vseho jenom blejes nismo:)
Kesam: a proc to sem davas? jak rikam, jak by se ti libilo, kdyby sem nekdo dal tvoje auto a zacal se ti posmivat?

04.04.2008, 16:15 |
Kesam MiniMike: omlouvam se tohle je po 3 behem 4 mesicu.

04.04.2008, 16:20 |
Kesam Prosim muzete :-) me je to jedno.Tak mesic stara fotka.

MiniMike: proč by se měl někdo posmívat Kes@movo fiestě??koukal jsem a má jí hezkou..........ale ten blbeček se škodovkou to má hrozný a ještě si myslí bůhví jakou nemá káru
Verano: vec nazoru....
Kesam: a ja vim, jak tve auto vypada a uz sem ti i nekde psal co si o tom myslim ;-)

04.04.2008, 16:29 |
Kesam Verano: MOC pekna momentalne nejni nejlepe to vi Spoky1 hoff a carlos tady z clubu. Ale uz to jde do finale. MiniMike: jo jo vec nazoru.
Tak ta je fakt moc hezky udělaná, precizně.... Nismo uhni kousek ať to vrhnu stejným směrem :-))

04.04.2008, 18:23 |
maxov no to je vele hnus velebnosti,no fujtajbl
2 MiniMike:stačilo říct svůj nazor myslím a ne se hned navážet do kesama:)
stejne tak neni zapotrebi se navazet do skodovkare.i kdyz se mi to nelibi, furt je to jeho vec a urcite mi to nestoji za to, abych o tom rozpoutaval debatu na foru.

04.04.2008, 19:21 |
Kesam .mycTD: Akorat mam asi jinej nazor na škodovkare a tuzingare. A to je kurva rozdil. To sem dava skoro kazdej porad tu neco je A najednou to vadi a je tu ztoho čoromoro.

04.04.2008, 20:05 |
Kesam MiniMike: tvuj je peknej minik a co reknes na tohle? tohle mi posilal kluk z Inferno tuning opava nejakej borec si to tam u nich nechal namontovat tohle je hnus a nemusi to bejt škodovka.

Kes@ame:
1) nedava to sem kazdej, davas to sem ty a midnite. a ze je tu porad neco, v tom je prave jadro problemu. negativni ohlasy byly snad v kazdem z tech threadu, jen nebyly tak prubojne jako MiniMikovy. ostatne chytremu napovez...
2) zadny svuj nazor na dotycneho skodovkare jsem tu neprezentoval, tak nevim z ceho soudis jeho odlisnost od tveho. jak uz jsem psal -at si da na sade treba mrizku z maserati, mam to uplne v <l> a kdyby me to prudilo tak, ze bych citil potrebu proti tomu zakrocit, tak to udelam na jeho webu. tohle je proste chovani ditete z materske skolky: koukejteee, on ma hnusny autoo, hec, hec.
je to srozumitelny?

04.04.2008, 20:06 |
Kesam Vzadu na okne ma jeste samolepku RS.
.mycTD: mě si laskavě neber do huby. Dík
a najdi si rozdíl mezo jednotným a množným číslem a pak to podle těch pouček používej. Dal jsem tady 1x Favorita který stál za h***** tím to končí.

04.04.2008, 22:23 |
PL113 Snad nebudu jediný komu se to zdá, ale viděl jsem mnohem horší a tahle k nim nepatří...nejsem teda žádný zastánce toho co ten člověk dělá, ale myslím si, že to auto bude po dokončení snad vypadat k světu! Aspoň, že má na obou nápravách kotouče a nebude ohrožovat:)))))
.mycTD: Máš recht, s puberťákama nic nenaděláš:-)
Kes@m: No nic ve zlým, ale ten tvůj vrak je taky slušná votuzenina a navíc on tu šáde má alespoń v kupě. Tak nevím, komu se tady tlemíš a zasíráš tady forum, ale to vám chlapci tady lidi řikaj pořád, ale ste nepoučitelní, možná by vám pomohl nějaký ban k tomu abyste si konečně uvědomili, že takovejch tuzingů je po republice mraky a a že ty příspěvky tady 99% lidí nezajímá.

05.04.2008, 16:12 |
Skury Já bych takovýhle diskuze zavíral. Jestli jsou tu jedinci, co si musí kompenzovat své problémy vkládáním "tuzing" aut, tak ať si to vkládají někde jinde. Bejt moderátorem, tak takovýhle thready rovnou smažu. A pokud by se to opakovalo, tak bych dal uživateli nejdřív varování, pak i ban. Tečka.
A ohledně toho Miníka, tak tam holt dal křídlo, no. Miník je to pěknej, toho křídla škoda. Ale každýmu se líbí něco jinýho. Rozhodně si dle mého majitelé nepřejou, aby se jeho auto někde popotahovalo a hanilo.
Kesam: toho minika znam a nelibi se mi to (to kridlo tam opravdu nepatri), ale nemam duvod ho tu ukazovat a rikat, jeeee hele ten je hnusnej co :-) myslim si, ze takovejch aut jezdi po republice az az a ze neni potreba to tu jeste prezentovat....

06.04.2008, 10:41 |
Skury Popravdě mě tohle auto taky přijde jako tuzing, a to to není škodovka. :-D Určitě by se ti nelíbilo, že to někdo někde bude prezentovat jako splácaninu. Takže se zkrátka na házení "tuzingových škodovek" laskavě vykašli. A aspoň bude na foru klid. :)

06.04.2008, 14:26 |
sagi kazdymu se libi neco jinyho,kazdej si dela auto podle sebe...psat ze to ma hnusny atd. se mi nelibi,ale je to jen naroz,hlavne ze je spokojenej majitel! :)

07.04.2008, 15:29 |
Kesam Skury: Jo to je rok stara fotka mozna jeste vic.

07.04.2008, 15:33 |
Kesam Majk-fox: to je zajimavy ze tohle skouklo 800 lidi a treba o radku nahore svareni pruzin skouklo 280 ? tak to asi lidi zajima ze sem na to lezou.
Kes@me: a nenapadlo te, ze se sem chodi koukat na tebe? :-)
Jo, a z toho 600 krát ty a Midnite, vidˇ.
Kesam: rok stara fotka to je, ale co se na tom aute zmenilo? :-) svetla tam sou a naraznik taky :-)

07.04.2008, 16:44 |
Skury Kesam: No a? A to jako nemůžu sem hodit "tvý rozdělaný" auto? Pro mě je tohle taky tuzing. Dávat na starou pixli dvakrát větší světla z jinýho auta, nárazník taky z něčeho jinýho... Copak? Na jednou se ti moc nelíbí, když se posmívá někdo tvýmu autu, co? Tak to nedělej sám, když nechceš, aby to lidi dělali tobě.
BTW: Mě je fuk, jak tvoje auto vypadá. Nelíbí se mi to. Ale rozhodně se ti nebudu vysmívat na jiných forech, jako ty to teďka děláš majiteli žluté škodovky. Zamysli se nad sebou. Ostatní podobní také. Jako třeba Vidlák85 atd... Neboj, nejsi jedinej.

07.04.2008, 18:36 |
Kesam 2* vetsi svetla jo? A naraznik z neceho jineho jo? Naraznik je na fiestu akorat ho prekopavam k obrazu svemu.

07.04.2008, 18:40 |
Kesam To by musely bejt ze 406 aby se dostaly na to ze budou 2* vetsi.

07.04.2008, 18:43 |
Kesam MiniMike: Uz je dovarena kapota ke svetlum akorat nemam rohy blatniku snad tenhle vikend nemam totiz uzavrenou garaz takze tam tezko muzu neco delat.Takze delam neco co muzu z toho auta vyndat ven. A vzit to do dilny ktera je 5/3 metry nejsem ten typ kterej si to necha nekde sesmolit umi picu a pak stim nekde machruje.

07.04.2008, 18:48 |
Kesam

07.04.2008, 18:49 |
Kesam

07.04.2008, 18:50 |
Kesam

07.04.2008, 18:51 |
Kesam
Kesam: jestli to byla narazka na me, tak no comment :-)
jinak presne o tech naraznikach u tebe mluvim :-) ten zadni je hnus a na to auto se to vubec nehodi...ten predni jeste ujde... a hlavne ty svetla tam proste nepasujou...

07.04.2008, 18:55 |
Kesam A tedka jsem delal tohle delam jenom sobota nedele Takze 2 dny v tejdu takze toho taky moc stihnout nejde kdyz se se vsim musis srat dlouho.

07.04.2008, 18:57 |
Kesam MiniMike : zadna narazka. Jako na aute to vypada dobreb ten naraznik ale kdyz tam jsou kola a koukaj ven jinak je to hnus ale mozna by ta dira chtela trosku zmensit co?

07.04.2008, 18:58 |
Kesam A kdo s laminem dela tak vi ze to nejni na hodku prace.Kdyz musis porad vyrabet nejeka kundoviny okolo.
me proste na tom zadnim narazniku nesedi ty obrovsky hranaty otvory.... je mi jasny, ze to delas, aby ti to sedelo s predkem, ale myslim si, ze by vic parady udelal, kdyby byl hladkej....

07.04.2008, 18:59 |
Kesam Jedu domu tak sem neco nahrnte at mam na co zase zitra odpovidat zdar.

07.04.2008, 19:00 |
Kesam Hele to jsem myslel na ten predek ty diry krajni dat do hladka nekdo my tu delal i virtual .Pockej jeste najdu.

08.04.2008, 11:43 |
Skury Hele, jestli se teď snažíš ospravedlnit a vyvrátit, že tvý auto není tuzing, tak to máš blbý, ale to se ti nepovede. :-D A jen to potvrzuje fakt, že se ti to nelíbí. Ale majitel škodovky se nemůže bránit, když ho haníš sám. :)
Majk-Fox... kukám že další exot

08.04.2008, 16:01 |
Kesam Skury: Nemel sracky.

08.04.2008, 16:02 |
Kesam MiniMike: koukni sem Tam dole to nekdo zkousel udelat to by nemuselo bejt špatny co?

08.04.2008, 16:05 |
Kesam
Kesam: to uz jde, ale proste ten zadni naraznik je tragedie....

08.04.2008, 16:45 |
Kesam MiniMike: Asi jo teda Tak ja ti sem hodim foto po vikendu :-)Udelam si na stred aspon vyklenek na RZ

08.04.2008, 17:07 |
Skury Kesam: Mírni se ve výrazech, mladej. :) Zkrátka nemůžeš rozdejchat to, že ti někdo haní auto, že? Ani připustit to neumíš. :)

08.04.2008, 17:26 |
Kesam Skury: a kdo ho hani? ty?

09.04.2008, 10:54 |
Skury No comment. Komedie. :-)

09.04.2008, 13:36 |
Kesam Skury: je :) mas icq neco ti poslu az budu doma schavalne co na to reknes.
mene je nekdy vice,vic laminat = vic adidas,vsechny auta v tomhle threadu jsou hrozny

12.04.2008, 18:47 |
Kesam Proffesor_W
jo serie je serie :-)
tak jsem to nemyslel,myslel jsem to treba takhle:
[ Link ]

14.04.2008, 11:01 |
Skury Profesore, tak to je krásná fiesta... Tak to má být. :)

16.04.2008, 18:08 |
Kesam Proffesor_W: no tak zte bych bral tak mozna motorizaci ten venek je nic moc az na kola.Jedu jinej styl tohle je race jako prase