Navštíveno 2095x

03.04.2008, 18:45 |
Směty Chtěl jsem se zeptat má někdo zkušenosti se zapalovacíma kabelama ke svíčkám? Budu měnit a našel jsem od Tesly Blatná s měděným středem, neví o nich někdo, zkušenosti a nebo rušení? Popřípadě jinou alternativu. Je to na Opla Vectru A tip motoru C20XE. Díky
dával jsem je kdysi do šáde za ty původní uhlíkový a byly bez problémů, vzhledem k tomu že tam byl blaupunkt na kazetu tak ti s dotazem na rušení nepomůžu, ale měly by být odstíněné:-)

03.04.2008, 19:37 |
Směty Jedná se mi o to jestli jsou oproti uhlíkovým nějak lepší nebo horší, zajímá mě vodivost a hlavně rušení někde jsem četl že ty měděný o něco víc ruší, ale chci spíš slišet nějaké zkušenosti.
K měděným kabelům je nutno použít výhradně odrušené "R" svíčky, neboť rezistence jádra je narozdíl od uhlíkových "duší" v řádů pouze jednotek ohmů - v principu je ten VN kabel s měděným jádrem vlastně analogií na kdysi používané tuhé růžové VN kabely.

04.04.2008, 10:50 |
Směty Takže když použiji odrušené svíčky tak by mělo být vše v pořádku a rušení by nemělo být ani když si pustím rádio.