Navštíveno 2111x

Zdarec ,potřebuji nový gumy na předek celkem nutně ,rozměr 195/40/16 , 195/45/16 , 205/40/16 . toto jsou možný rozměry . Jelikož jsem student , a peníze jsou u mě dost nedostatkový ,našel sem gumy ,,značky" MAXXIS ,guma 205/40/16 nová za 1110kč . Máte s tím někdo nějaký zkušenosti ? Je mi jasný že to bude nějaký blato , ale aby to vydrželo aspoň sezonu a trochu drželo ? Jinak našel jsem je na odkaze :
[ Link ]
Maxxis jezdím na kole:)Poprvé vidím že dělaj i na auta:))
Taky sem čuměl :-D Ale jak sem se tak díval na jejich stránky přímo www.maxxis.com tak sem zjistil ,že dělají na vše . I na motorky, na rally , offroady , i na UNC atd... :-)
Nevím no , ta cena je hodně lákavá , asi je zkusím a uvidím , pak se kdyžtak napíšu moje dojmy až je ozkouším :-) Ale každopádně kdyžtak piště svoje názory ještě ;-)...

03.04.2008, 18:28 |
caras je fajn ze jako student obouvas 16 kola a nemas moc penez na gumy :-))) no k tematu mam zkusenost z pneu toyo typ myslim t1r uz ted nevim drzely jak prase byly perfekt jedina vada ze se rychle sjizdeli, dunlop sp9000- taky fajn gumy ale cena pro tebe asi jinde :-) , jinak ty maxxis vypadaji pouzitelne no a nebo vem nejake barumky nebo tak
jojo , o toyách přemýšlím taky ... Tak víš jak to je , letní brigády a sem tam nějaký přivýdělky ti dovolí koupit si kola obutý za slušnej peníz ale pak jak to ojedeš a není to zrovna po prázkách tak je to horší no :-( ...

03.04.2008, 19:12 |
aphex Maxxise mám na čtyřkolce. Považujou se za ty lepší, sportovní. Jestli budou klasický pneu tak dobrý jako offroadový, tak bych se toho nebál a vyzkoušel je.
jedzil jsem v aute kde byly COntiSportContact 2.. drzely suprove..
*jezdil... omlouvam se za preklep
asi vezmu ty maxxisy , tak hrozný to bejt nemůže , po tom co psal aphex (i když to je na offroad) ale tak když mají dobrý gumy na offroady , tak přece nemůžou mít zas až tak děsný gumy na auto ne :-)
A nebo nejaky jety znackovy :)

03.04.2008, 22:04 |
PL113 OT: Toyo t1r jezdím teď;) jako caras...drží neskutečně.
já bejt studen tak než koupit nový sračky a zabít se tak koupim 50procentní značkový třebas conti nebo tak který budou držet mnohem víc a budou brzdit a ve výsledku najedou stejně víc než nějakej taiwan .. . .. .
já už jsem z kupování jetých vyléčenej .. Byla to má chyba že sem důvěřoval .. Přes net sem koupil od borca krásný michelin pilot 195/45 se vzorkem 7mm . Až sem je rozbalil tak sem si po chvíli všiml že jsou po bocích vyřízlí až na plátno což mi nedoporučili nikde ani zavařit na termopresu ... Takže bych radši nový ... o výdrž mi nejde ... Stačí mi aby vydrželi tuto sezonu , letos maturuju takže pak bych koupil nový .. Jestli máte někdo tip , kde koupit nějaký slušný jetý značkyvý tady na moravě nejlíp Brno a okolí za dobrej peníz , tak sem kdyžtak napiště . díky
A ještě k těm toyo t1r .. Co vydrží ? Jelikož nízkoprofily všeobecně moc nevydrží a na předku tuplem ne , tak 15000km to dá ? když nebudu gumovat furt :-D

04.04.2008, 06:32 |
caras tak je to o tom jak jezdis- ale spis do 10 tisic by ty toyo meli vydrzet- ja to nikdy neresil totiz mel jsem gumy sjeli se vymenil jsem nejak nehledim kolik na ne najedu ale tou klidnou jizdou by ses mozna teoreticky na tech 15 dostal taky ovsem bez gumovacky :-D
však jasný gumovačku si užiju na těch starých co tam mám teď než to přezuju :-) Asi ten litr přidám a koupím ty t1r 195/40/16 :-) našel sem je za cenu 1618kč kus . Kdybyste někdo věděli o lepší ceně tak sem s tím :-)
mel jsem ty Toya a nalital jsem na nich 7tis km a jestli ubyl 1mm? .) ale fakt ze ne zadny gumovacky atp (ono stejne na to TDicko neni staveny :D)
Osobne muzu doporucit Falken 512. jsou fakt v poho a nejsou drahy...