Navštíveno 2121x

30.03.2008, 14:29 |
Corry Čaues...
mám takovej malej "problém" ... mám Seata s motorem 1.6 GT 74kW ... ale žere to i děti u silnice a ke všemu nafta je nafta, že jo? Má někdo zkušenosti s přestavbou a co všechno to obnáší ?? ( mám na mysli i po technický i po papírový stránce )
Za jakýkoli rady předem díky... Corry
co znamená, že 1.6ka žere i děti u silnice? zajímaly by mě konkrétní litry

30.03.2008, 15:17 |
Corry No, při lehký noze mi to bralo normálně 8L/100 což je dobrý... ale posledních 14 dní, ať jezdim, jak jezdim ( spořivě ) ... tak to žere jak malej tank... cca 10L/100 ... to už mi přijde dost...
nechat opravit, spotreba neni normalni...
a nebo jsi si koupil novy tezky boty, ne?
Me se taky v teple zvysuje spotreba, protoze jezdim divoceji nez v zime

30.03.2008, 17:58 |
fredh kámoš má audinu a4 f kombíku s timhle motorem a taky 9-10l. Teď na to dal 16" a už to ani nejede...
u tohoto motoru je ta spotreba uplne normalni ;-) kombinova spotreba kolem 9l ;-)
corry.. jestli chceš jezdit ,,zadarmo" tak si kup nějakýho diesla... aspoň ušetříš čas i peníze...
hlavne ze ses porad ptal dokola co si koupit,koupils tohle a ted nevis co s tim....
predelani te vyjde na nesmysl penez. s prepisem oficialne zahodis mladi. Kdyz si zpocitas kolik te to bude stat tak ti vyjde ze se ti to vrati za tak dlouho ze to auto mezitim zhnije...
Jako Luke, nema to smysl a kdo vi jestli by Ti to zastoupeni dovolilo predelat. Radsi to oprav a kup diesel kdyz te stve spotreba...

31.03.2008, 09:21 |
clown jako Luke a Lovec klokanu :o)
opravit, odjezdit, koupit jiny.
Pokud jezdis s timhle za 10, s ropou to bude za 7.., kolik toho najzdis, aby se ti to zacalo vyplacet ??
no krome toho ze Ti prestavbu benzin - diesel nikdo neprepise tak z hlediska proinvestovanych penez je nejlevnejsi reseni tohle proda a koupit jiny naftovy
a navic, spotreba 10 benzinu neni tak hrozna :-)
kral007: nevim jak u seatu ale u vw to jde benzin-diesel
Corry: napichni to na vag a uvidis co tam mas v haji.Jinak jako ostatni prodat a koupit tdi(kup od Jirina tu ibizu)

01.04.2008, 13:35 |
Corry Na VAG to napíchnu určitě... kola tam mám 185/55 R15 takže široký nejsou...přemejšlim váha vzduchu nebo lambáda ( lambda sonda - aby si nikdo nemyslel, že sem hňup :o) )... jinak díky za rady... myslim taky: prodat a koupit nafťáka... jenže to nikdo nechce... je to SEAT CORDOBA SX ...
Kačus: Ty vole to vim taky...
Jindrs: Ibizu si koupil malej Veverka... :oD
Corry: posli mi kdyztak po icq na Vevu tel mam s nim nejaky nedoreseny veci

01.04.2008, 19:35 |
KaCzaba | Upraveno: 2008-04-01 19:38:19
V Hradku je jeden typek co dela prestavby z benzinaka na naftu se vsim vsudy. Muzu ti dat tel a zkusit to muzes pokud mas v tom aute uz vic penez po strance podvozku a karoserie ci interieru. Mozna nejake hifi. Pokud jo, tak se ta prestavba i mozna vyplati.