Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Pneu s bielim pasom - rada

o Navštíveno 1965x o
o 22.03.2008, 19:31 | fuki
Nazdar kluci, neviete mi dat tipa kde by som zohnal letne alebo allseason pneu s bielim pasom tzv pinstripe alebo whitewall? Na znacke nezalezi len rozmer potrebujem 225/60/16. Dakujem za kazdu radu.

foto k příspěvku  od fuki

o 22.03.2008, 20:00 | mamut
sice to nejsou primo pneu s bilym paskem ale je to nalepovaci ale asi to vyjde nastejno [ Link ]
o 22.03.2008, 20:10 | fuki
dik za info ale radsej by som uprednostnil origo pasek, ale aj tak dik
o 22.03.2008, 20:21 | ebeerman
Někde už jsem na tohle narazil a myslím že tyhle ,,civilní´´ rozměry v originálě s bílým bokem neseženeš,dají se sehnat jen ,,veteránský´´ s mega vysokým profilem...Takže buď ten nalepovací a nebo speciální barva se taky prodává,já osobně bych dal přednost té barvě..ke stejnýmu závěru došel i ten tvůj předchůdce..má to výhodu ve snadné obnově...
o 22.03.2008, 20:21 | Only_One
na co má přijít? jen pro zajímavosT?
o 23.03.2008, 08:58 | fuki
na Lincoln Town car, davalo sa to na ediciu Cartier s kombinaciou chromovych diskov.

Oni sa daju kupit tie gumy v US ale pride mi to zbytocne komplikovane tahat z ameriky. Myslim ze v Europe to niekto musi mat v ponuke, len sa mi to nedari najst v ziadnom shope :-(

foto k příspěvku  od fuki

o 23.03.2008, 13:19 | Skylinee
našel jsem tohle [ Link ]
o 23.03.2008, 16:17 | tappaja
Cus Fuki, dej si bacha, tyhle vsechny gumy s prouzkama, bocnicema maj debilni jizdni vlastnosti, kamos kupoval na cadillaca a je to tvrdy jak puk. Ale zas najedou 100tis km jak prd...
A druhej je ma na caprice a je to to samy.
Radsi zvol nejakou dobrou gumu a na prouzky se vykasli nebo si je tam nech namalovat, nalepit...
o 23.03.2008, 19:37 | fuki
cau Romane, som myslel ze ked to davali do originalu tak to neco znese, nasiel som ze v US to robi napriklad michelin tak dufam ze snad koli bielemu pruhu nespravia pneu nejaky shit, teraz tam mam bez toho pruhu a neni to proste ono :-(
o 23.03.2008, 19:39 | fuki
jo a s tym malovanim a lepenim, da sa tomu verit, ja by som nerad aby by to po kratkom case zacalo lest dole alebo sa odlepovat, potom to bude hruza
o 23.03.2008, 20:40 | tappaja
No vetsinou co jdem videl tyhle pneu, maji ten index zivotnosti hodne vysokej (kolem 600), to znamena tvrda smes, na jezdeni ala pan klobouk 2000mil tam a zpet po jejich dalnicich.
o 25.03.2008, 01:10 | MarauderZ28
vím, vím i o značce co je dělá v super kvalitě běžnejch černejch gum, ale Tobě to fakt nepovím, víš moc dobře proč ...
o 25.03.2008, 18:16 | fuki
tak Jirko teraz fakt nechapem o co ide, neviem o tom ze som mal s tebou niekedy nejaky problem alebo som ti nieco spavil
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4018 sekund.