Navštíveno 1965x

22.03.2008, 19:31 |
fuki Nazdar kluci, neviete mi dat tipa kde by som zohnal letne alebo allseason pneu s bielim pasom tzv pinstripe alebo whitewall? Na znacke nezalezi len rozmer potrebujem 225/60/16. Dakujem za kazdu radu.

22.03.2008, 20:00 |
mamut sice to nejsou primo pneu s bilym paskem ale je to nalepovaci ale asi to vyjde nastejno
[ Link ]

22.03.2008, 20:10 |
fuki dik za info ale radsej by som uprednostnil origo pasek, ale aj tak dik
Někde už jsem na tohle narazil a myslím že tyhle ,,civilní´´ rozměry v originálě s bílým bokem neseženeš,dají se sehnat jen ,,veteránský´´ s mega vysokým profilem...Takže buď ten nalepovací a nebo speciální barva se taky prodává,já osobně bych dal přednost té barvě..ke stejnýmu závěru došel i ten tvůj předchůdce..má to výhodu ve snadné obnově...
na co má přijít? jen pro zajímavosT?

23.03.2008, 08:58 |
fuki na Lincoln Town car, davalo sa to na ediciu Cartier s kombinaciou chromovych diskov.
Oni sa daju kupit tie gumy v US ale pride mi to zbytocne komplikovane tahat z ameriky. Myslim ze v Europe to niekto musi mat v ponuke, len sa mi to nedari najst v ziadnom shope :-(

Cus Fuki, dej si bacha, tyhle vsechny gumy s prouzkama, bocnicema maj debilni jizdni vlastnosti, kamos kupoval na cadillaca a je to tvrdy jak puk. Ale zas najedou 100tis km jak prd...
A druhej je ma na caprice a je to to samy.
Radsi zvol nejakou dobrou gumu a na prouzky se vykasli nebo si je tam nech namalovat, nalepit...

23.03.2008, 19:37 |
fuki cau Romane, som myslel ze ked to davali do originalu tak to neco znese, nasiel som ze v US to robi napriklad michelin tak dufam ze snad koli bielemu pruhu nespravia pneu nejaky shit, teraz tam mam bez toho pruhu a neni to proste ono :-(

23.03.2008, 19:39 |
fuki jo a s tym malovanim a lepenim, da sa tomu verit, ja by som nerad aby by to po kratkom case zacalo lest dole alebo sa odlepovat, potom to bude hruza
No vetsinou co jdem videl tyhle pneu, maji ten index zivotnosti hodne vysokej (kolem 600), to znamena tvrda smes, na jezdeni ala pan klobouk 2000mil tam a zpet po jejich dalnicich.
vím, vím i o značce co je dělá v super kvalitě běžnejch černejch gum, ale Tobě to fakt nepovím, víš moc dobře proč ...

25.03.2008, 18:16 |
fuki tak Jirko teraz fakt nechapem o co ide, neviem o tom ze som mal s tebou niekedy nejaky problem alebo som ti nieco spavil