Navštíveno 4129x

tak z 225/45/18 na 245/45/18 to neni vončo :) kola čučej fest .........
vepředu pudou podložky ještě slíznout ale max o 0,5cm :)vzadu už sou nejmenší co jdou :)
dělá se třeba něco jako nějaká pryž co se naroubuje do pružiny aby se jí zkrátil maximální chod ? :)

zadek je vcelku vpoho

předek ne :)

pryz se dela, divim se, ze to zrovna ty nevis... delaj se i dorazy na tlumice, pokud je to u tohodle auta resitelny (ale to je snad u vsech :)

22.03.2008, 16:56 |
Katy me se zda v poho oboje kdyz stahnes jak pises ten predek:))
Co za šířka/profil na tom SAABu?To vypadá na nějáký šlupičky,možná blbě vidím:)
ja zadnej saab nevidim.....

22.03.2008, 18:56 |
fredh a co ještě líznot trochu dosedací plochu kola na fréze?
Blbost nebo ne? taky třeba těch 0.5 cm
Radsi si nech vytahnout lemy :o))) ale mas to moc pekny ;)
no vypadá to už docela přehnaně , ty fotky kecaj , na živo docela hukot . Je spíš problém že se z limuzíny stalo kupé pro dva :D ve čtyřech to vzadu bude škrtat . Jinak z boku super ,moc tomu slušej
ebeerman : 205/40/RZ17 volvo 480 Turbo :)
ugeen : asi zkusim dorazy , dvě podložky mám 22mm a dvě 26mm tak ty stáhnu o 4mm , stahovat kolo to nevim to se mi nechce zrovna :)
dorazy na tlumiče jsou u mě řešitelný jen na předku, zadek nelze je tam vzducháč a péro je vedle něj takže tam jedině pryž do ní :)
vytahovat lemy je kravina, origo jsou dost vytáhlý a pak bych tam dal zimáky a vypadal bych jak kokot :))))
přinejhoršim bych dal předek 235/45/18 :) s 225/45/18 to takovejhle efekt nemělo ani na stejnejch podložkách :)
jo chyba na mým přijímači...Volvo...
to máš fuk, volvo a saab je obojí severský :) akorát 480 je řízlá francouzem a němcem takže se to sere jak ne běžícím páse :)
no já jen teď přemýšlím jakým myšlenkovým pochodem sem přišel na SAAB když to Volvo odtud znám:))

22.03.2008, 22:26 |
Kesam Kola pekny MaM?MAK?

22.03.2008, 23:22 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-03-22 23:23:35
ebeerman .. . .. jinak ani moc šlupky nejsou, a dokonce se to na to auto vešlo nad moje očekávání uplně vpoho :)

nemá kdyžtak někdo link na ty tuzing pryže ? :)
Nismo zkus tohle
[ Link ] Jinak kara nadherna :-)) urcite lepsi svezeni nez ve Fabii :-D))
Nismo: co ta chalupa za Caddym, v tom bydlíš??? :-))))
děs ..... :-) ;-)
spas : díkec .. . .. . v tý fábii to nebylo tak hrozný jak jsme k tobě přijely neb jsem měl newmanův polštářek cadillac za zádama :)
mishan : tam jen parkuju neb tym nikdo nebydlí :) bydlim naproti ;-)
:-) no uf fem se lek :-))))
;-)
on NP má takovej vozovej park , že zabírá tak 50% ulice :D
spas : máš něco proti mojí Fobii ? :D náhodou dojela i do Prahy :)

23.03.2008, 13:28 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-03-23 13:32:53
dojela, i když se asi rozbilo čidlo na kufr a chtěla pořád dělat "BEEEEEEEEP " :)))) tak se musel párkrát zavřít kufr než to sklaplo :)
je fakt že sousedi už sou nasraný že nemaj kde parkovat když to zabírám já a moje autovrakoviště :)

23.03.2008, 15:24 |
Rudi nismo donutil sousedy jezdit MHD bo nemaj kde zaparkovat :-D

23.03.2008, 16:45 |
Machča | Upraveno: 2008-03-23 16:48:34
kola s většim ET by to vyřešily ale předpokládam že jiný kupovat nechceš takže narvi tam ty puky
Kindlik: Nic proti tvoji Fobii nemam :-) Jen Nismo si trosku stezoval, nebyt polstarku by Ti nekde chcipnul cestou :-)))
Co to tam mas za HIDky, to sviti jako ku...
ano ano, jízda ve fóbii na spolujezdci je peklo...... do 10ti minut mě bolej záda. . . .. bez cadillac polštářku bych chcípnul :)
HIDky tam má myslim H7r 6k tudíž by to nemělo oslnovat tolik, nicméně nebejt mračítek tak to oslnuje jak svině :)
to je od xenonmana , to tam vůbec nemělo bejt , ale už tam sou no :) To "beeeeep" začlo dělat až když na to NP sáhnul :D i Rudi už sám ví , jak todopadá s věcma na který NP sáhne :) Díky Newmanovi se NP zlepšil komfort při cestách ve Fobii :D
kdo má vědět že ten aušus kufr se má zavírat opatrně aby se náhodou nerozbilo nějaký aušuš koncernový čidlo ;-)))
bez polštářku ve fábii ani kilometr :))
6k, ale svitilo to jak sv.. by Mi to vypalilo oci :-))
NP : s tím nesmíš mlátit jako s vratama od stodoly . To je jemné auto , né jako STS :) náhodou 6k a za celou cestu na nás bliklo asi tak 2-3auta :) sem měl plnej kufr gum na volvo a hlavně nábu na volant . Jako slušnej řidič , jsem to samozřejmě hned sešteloval níž . Jinak polštářek je zhejčkanost !
dve az tri auta jen u nas v ulici, ne? :-))))
Polstarek to je machrovina :-))
A s konzertovym autem moc mlatit nesmis :-) aby neco neupadlo... :-D
to víš, taková nába to je těžká věc :) jinak vymysli si co a ní teda :)
polstarek je do konzertovy fabie povinost pokud ma clovek svoje zada rad:)) mlatit se nesmí no, málem tou ránou upadnul drátek ve váze vzduchu :))
To nejak vymyslime, neboj :-))
Musis jemne zavirat preci jen je to slaby plisek z ceho to delaji :-DD)))
slabej plíšej je moc tlustej proti tomuhle :))
jak v jeho tak ve služební fábii naprosto proklínám ten jednoúčelovej pípák kterej dělá píp na každou věc co se mu nelíbí......... zlatej muj "boing boing" v cadillacu :))
u fábie se vždycky leknu když pípne kráva :)))
Pipak ten je dobrej, jeste ze tam neni treba jako z tramvaje, to by nebylo spatny, pak by jsi se bal az by zazvonil :-D))
Tywoe Nismo, veľmi pekné... :o)

17.04.2008, 21:45 |
JiM hezkaa karka kolecka taky sednou :) jinak každopadně ubrat na těch podložkách,měl sem to obdobně a prislušnikum se to vuubec nelibilo :(