Navštíveno 3045x

Zdravím , chcu se zeptat , kolik času by začátečníkovi dalo vyleštit tyto dva díle , aspoň pro představu co mě čeká.
díky moc !!

čeká tě mrtě práce :-)))))))
ventilovy viko bych zavrhnul uz jen pri pohledu na nej, to sani jde celkem dobre, akorat moc brouseni, trva nez to zbrousis na hladkej povrch.

Ale ten výsledek za to stójí !

no vem to tak, ze v tom viku se bude udrzovat voda a hlinik zacne oxidovat a casem to bude dost hnusny
tak to pošli Newmanovi , ten umí nějaké to chemické leštění . Tohle díky složitosti doma asi neřešitelný , pokud s tím nemá člověk zkušenosti . Pokud chceš za každou cenu mít něco co nemá každý , tak nech origo kryt + airbrush a to sání zkus vyleštit no

22.03.2008, 19:47 |
Padre Kindlík mě předběhl,přesně tak bych to řešil

22.03.2008, 20:11 |
kucik Jako nade mnou,to víko je dost složitý na to dělat to doma,to sání půjde,zkus se zeptat člena rencka,leští kola,ale myslim,že i jiné věci po domluvě,a to chemické leštění nikdy nebude jako zrcadlo,psla to i sám newman,takže tak bych to neřešil

24.03.2008, 23:36 |
Hever jj, víko je opravdu hodně složité a v domácích podmínkách je to asi neřešitelné....jiak vylešti sání a víko nalakuj....
když se udělá kvalitní chrom, tak to bude i lepší ne? i když bych se do toho určitě nepouštěl...pak nějakej komaxit...no já se přikláním k tomu krytu, vypadá to nejlíp...
kamil: je to hlinik, spatne se chromuje

01.04.2008, 17:57 |
caras pekne je to posledni- sani vylestene a viko v cernem- viko je moc clenite na tom nechas nervy to sani vypada vklidu

02.04.2008, 16:45 |
Kesam Tak to vylesti to bude lepsi nez barva nebo vypalovacku -.-)