Navštíveno 1632x

chci se jen zeptat , jakou barvou kdo stříkal doma kola . Včera jsem se o tom bavil s Nismo Powerem a ten mi říkal , že když to nalakuju normálním autolakem - barva + lak , tak že ta barva nevydrží , kvůli změnám teplot . a pak jestli nemáte nějaej nápad , jakou barvou nalkovat kola k tmavě modrému autu . nevím zda něco tmavšího , nebo jen stříbrnou s hodně perletí . Díky
coby nevydrží, jen sem tě upozorňoval že může změnit barvu až se vypeče :)

20.03.2008, 19:03 |
Kesam Hele to musis nastrikat specialnim plnicem ja to delal doma a ten plnic je docela drahej :-) Pak az na nej to fouknes.
Co máš za auto ,že tam budou tak extrémní teploty ? :)
deliquente....... fábie voe :)
vim že tohle dělal třeba známej na maximě tudíž těžká kráva ..... nevim proč ale nechal si tam v lakovně dát zlatou jako měly subárka (líbila se mu) a do tejdne z ní byla taková divná béžovo hnědá sračka...
:o) tak to chápu :o)
Myslím ,že to je na kvalitě matroše. a typu kol.
Lakovali jsme už dříve kola sice jen stříbrnou s lakem a ok. A to ted jsou mnohem kvalitnější laky.
no já si taky myslím že to asi až tak velekj nápor na tu barvu nebude , i když i z Fabii se dá jezdit jako prase , viď NP :D no o víkendu zkusím a uvidím co se stane no
nevím , to jsou alu spíš tak na pokusy , tak zkusím normální barvu , buď nějakou tmavou nebo stříbrnou , uvodím co zítra koupím :)
tak doma sem kola ještě nestříkal,... to by byla barva všude po pokoji :-)))))))))))))))))))
normálně to stříkni klasickým 2 složkovým lakem na auta a maš klid, někteří tu sice preferují jednoznačně komaxit, ale já jeho zastáncem zrovna nejsem....
nebo si kup sprej v obchodě co je na něm nakreslený elektron a máš to skoro zadarmo :-))))
já měl stíkaný kola klasickou stříbnou metlou + lak a bylo to OK ....
motip vyrabi sprej na kola.. co to zkusit s nim? :)
taky mě v lakovně stříkali BBS normální stříbrnou metlou a pohoda..
tak jsem včera v lakovně dostal sprej přímo na kola + lak , tak uvidím jak to dopadne

23.03.2008, 18:11 |
vaz2101 | Upraveno: 2008-03-23 18:12:16
ja střikal kola normalne střibrnou metlou k tomu tvrdej lak a v poho
akorad jsem to předtim vzal zakladovkou na hlinik