Navštíveno 1965x

19.03.2008, 10:11 |
Lukas.KIKI | Upraveno: 2008-03-19 10:19:06
Zdravim vás tuneři, najde se tu někdo kdo mi věnuje nějakej svůj čas a zkusí nalepit tyhle led světla na mýho Passata??? Nechápu proč na Boru dělaj tak pěkný světla a na Passata se nic pěknýho nedá sehnat :-(
Kdyby se někomu ještě povedlo ztmavit ten lak tak budu vděčnej, protože auto se teď momentálně stříká čistou černou pastelkou, na fotce je jen plnič :-))
Vážně budu vděčnej.... neni nikdo ???

20.03.2008, 08:31 |
hanzz Musíš sem nejdřív dát fotky světel a auta udělaný alespoň z přibližně stejnýho úhlu.
To, co chceš, totiž zvládnou jenom v C.S.I. :)
Hanzz... aha tak to sem netušil, já myslel že to stačí jen nějak zkosit a plácnout to tam :-)) Já bohužel jinou fotku auta zatim nemám, zkusim tedy aspoň ty světla no... :-( Ale pořád věřim že to někdo zkusí, nemusí to sedět přesně, jen pro představu jestli se tam hodí :-))
tady to máš ;-)

2,

3,

Cendler:
díky moc chlape, vypadá to super :-)) Mě nenapadlo že by je někdo moh mít na autě :-)) Fakt díky, objednám je...
Nechal bych origo, ty diodove vypadaj divne...
Kdyby tam nebyla ta odrazka (bejt tam musi, nebo jinde na aute) tak by to bylo super.
Lukas.KIKI:
jo jo někdo je na vw-clubu kupoval a dal tam fotky, mě se to docela líbí teda
Lukas.KIKI :neměl víc fotek toho pašíka? vypadá dobře :-)
Tappaja:
Jojo ta odrazka mě taky mrzí, bez ní by se mi líbili víc, ale tak je to detail, určitě mi přijdou lepší než origo...
Cendler:
Fakt díky, pomohlo mi to při rozhodování, mě se to taky líbí, navíc s černou barvou to bude ještě lepší :-)
andre.fuchs:
Jestli myslíš mýho Pašíka tak jo. Nějaký fotky bych ještě měl, něco přidám :-)
Tak a takhle je to zhruba před 14 dny, upravený blatníky, dveře bez lištiček, zamračená spz, teď už jen novej lak :-)

Tak a takhle je to zhruba před 14 dny, upravený blatníky, dveře bez lištiček, zamračená spz, přední i zadní nárazníky origo, ale zbaveny lištiček a zakuleceny, teď už jen novej lak :-)

Pardon, chtěl jsem to jen editovat a loupnul jsem to sem dvakrát :-)
vypadá fakt dobře :-)nahoď foto až bude po laku...
andre.fuchs:
Jojo, rád se pochlubim :-))