Navštíveno 2317x

Asi kazdy zna tento super tunersky kousek :) neporadi ale nekdo jak se toho zbavit? Jde to necim sundat aby svetla byly zase jako predtim?
Diky :o)
ja sem to sundaval nitrem.. ale maličko to naleptalo puvodní plast :( chce to pak přeleštit opatrně
mě to šlo normál technickym benzínem nebo ředidlem to už ted nevim :) ale normál to pustí :)
nitrem a původnímu plastu to neublížilo ... teda na Bravu tehdy...
oki, tak to zkusim, dikes ;)
jj, vetsinou to jde. tuner je nastesti pred strikanim obvykle ani neodmasti.

17.03.2008, 10:55 |
Kesam Nitro to rozlepta spise technickej benzin.
na Felde jsem to sundaval nitrem
blbost žádným ředidlem apod sračkama, ale jak píše kizdnoh tempem nebo podobnou leštící pastou ....
prdlajs... všichni vedle :)
Prodává se přímo odstranovač transparentního laku ... funguje a nenaleptá.
já to sundal wapkou s teplou vodou.:-)))
veškerý odstraňovače atd možná nenaleptaj světla nicméně ten plast křehne a po čase začne bělat, pokud to vezme Tempem nebo leštící pastou sundá to naprosto bezpečně + odbrousí zvětralou vrstvu plastu a světla budou jak nový ...

18.03.2008, 08:10 |
Smrada (M)
Jako Mar. Radeji bych sel cestou mechanickeho odstraneni nez chemickeho.
taky bych to radši sundal tempem a pak to ještě přeleštil dokončovací leštící pastou na metalízy - pár světej jsem pastou vzal a jsou snad hezčí než nový, ale musí se opatrně když používáš vrtačku nebo leštičku nesmíš to přehnat abys je nespálil
ja jsem to odstranil jemnym smirglem a pak vylestil....
dostaneš na to koupit přímo sprej v Hornbachu,je to přímo na plasty a nic se tomu nestane,mluvím z vlasní zkušenosti,raději za sprej 150kč než za světlo 2,500 litrů
stane jenže vočima to nevidíš protože to není otázka 10 min, starý světla trpěj tím, že jak je to plexi "zvětralý" tak je porovatý tyhle super spraye vniknou dovnitř a urychlej to stárnutí toť celá záhada ... ale pokud jsi vemeno co neumí s leštičkou tak pak použij spray :o)