Navštíveno 2753x

16.03.2008, 23:05 |
aphex Hezky pěkně. Ale to je stará známá věc. Ženský a stroje se nepůjčujou. Ty ses to musel dozvědět tím tvrdším způsobem.

16.03.2008, 23:07 |
trlon nádherná práce! cos dělal?
žeby autoškola pro profíky:-))))))
holt kdo umi umi, kdo neumi boura :-)
to je zrovna hodne technicka pasaz
Neuděláš nic!Ale ted už auto nepučim a už vůbec ne 18ti letý kámošce.Aspon že to bylo na letišti a nikomu se nic nestalo.Šlo to 3x přes boudu.

16.03.2008, 23:10 |
trlon | Upraveno: 2008-03-16 23:11:06
jo. toje tak když půjčíš a kocháš se a kocháš se a najednou panorámata vzhůru nohama.

16.03.2008, 23:11 |
Augi Jak se jí to podařilo?
A co provadela, ze sla na rovine 3x pres boudu?
Bavila se tim,že těsně před dírou trhla volantem a v tu ránu se vezla bokem a vzala kolem další díru a už se točili jak na Matějský.Já byl doma tak ani nevim jak to přesně vypadalo.
hodit auto přes budku a teprv na takhle rovný ploše dokáže fakt jen asi ženská . .. . .. myslim že i kdybych chtěl tak by se mi to nepovedlo ;-))))
Já to taky nechápu.Já osobně sem tam vždycky dělal psí kusy a nikdy nic ani při razantnim slalomu ani při točení přes rukáv.Přítelkyně která jela s ní tak tvrdí,že jeli tak 50km/h
Girls Tuning:D Ale jako ostatní...hlavní je,že se nikomu nic nestalo...

17.03.2008, 00:03 |
ikosp to je ta na první fotce vlevo? asi má radost kdyz si mne ruce :)

17.03.2008, 09:42 |
R19 na jakom že to bylo letišti..... aby jsme se nepotkali :)))

17.03.2008, 10:59 |
Kesam Ty kravo tuning micri skoncil :( to je tam na Vsechove na letisti?

17.03.2008, 11:07 |
FSAL .mycTD :DDD
tak hlavně že se nikomu nic nestalo, ale taky jsem to nepochopil, na rovině 3x bouda...
hmmm tak ta tomu dala na prdel.. :o( teď se modli,aby rodiče měli prachy...(předpokládám,že ta slečna ve svejch 18cti asi toho moc mít nebude)Může mluvit o štěstí,že to takhle dopadlo. P.S. A taky může vzít rovnou plaťák a přivézt ti nějaký nový auto,páč tohle už se nevyplatí(pokud nemáš ve stodole ještě jedno se slušnou kastlí)
ikosp:Ta slečna na fotce je přítelkyně,měla trochu pořez
anou ruku od střepů.
Kes@m:jo bylo to na všechově
Rustapha-659:Jednu sice ještě mám v garáži jenže byla tak rozkvetlá,že už je rozřezaná,tak sem koupil Kadetta za 3t,ale je docela v dobrym stavu a ta holčina začíná zkoušet vykecávky jako že jí přítelkyně strhla volant,což nechápu,protože i kdyby,tak už jeli bokem,tak kdyby jí strhla volant,tak se to nemuselo stát,protože přítelkyně už v tomhle má praxi na letiště sem jí bral ještě než měla papíry a na takový situace sem jí dost připravoval.
Koukám uplně ti vodrbala ty krásný bílý nápisy na pneu....bych jí hnal :))))
Je stesti, ze se nikomu nic nestalo. Aby rodice meli prachy bych se modlil, kdyby na tu strechu otocila neco jinyho a ne tuhle plechovku.
tapp: :o) no to každopádně...ale v každym případě je to škoda a asi nikdo jen tak nevezme pár tisícovek a vyhodí je s úsměvem z okna...
widlák85: chápu že má z toho stíhu,ale SAMO se to neudělalo a kdo řídíl a půjčil si auto,ten ho měl taky v pořádku vrátit....aspoň se naučí něco do života-totiž že za všechno se platí a příště už si bude hlídat prdel,aby se jí něco takovýho nestalo.
Tak pokud to neni uplna "censored", tak tu skodu zaplati bez mrknuti oka. (beru to teda podle sebe)
Holka muze bejt rada, ze to takhle dopadlo, je mi lito kazdyho auta, ktery takhle skonci, ac je to sebevetsi strep. Asi sem divnej:o))

17.03.2008, 19:09 |
Timbo kdyz jsme byli 16ti lety hovada hodili jsme na Krasenskym letisti pres boudu bakelitaka. nebyly tam zadny diry stacily podhusteny gumy a jedno skubnuti volantem. kamos skoncil mezi sedackama a pochroumal si zada (pak mi za to dekoval protoze diky nasledkum nemusel na vojnu) ale kdyz si nato ted po 10ti letech jeste obcas vzpomenu tak je mi z toho nanic protoze to mohlo dopadnout daleko hur.
hm a máš po autě,hlavně že ses tedy nedávno ptal co tam hodit za tuning. tag snad zacáluje nový ne? :)))
aspon si muzes ted uz koupit normalni auto ktery se bude dat i tunint :) jinak te to musi urcite srát ale přebolí to :)
... ty kráwo... dyk tam nejsou ani příkopy!!! Přesně vidím jak se jí to kouslo..... jako mě vodní skútr... :-D
jako toto dokáže snad jen baba... O5 se ukázalo že platí baba a auto se nepučuje...
To vis to je to Vsechovske letiste, tam uz par aut na boude bylo :-)
Hlavne ze se nikomu nic nestalo...
S fackem jsem sli take parkrat pres budku a vypadalo to stejne...
Ale to uz je let :-)))

18.03.2008, 16:15 |
choze LOL ty bedny :o)

18.03.2008, 17:46 |
Alííí Kamarád u nás na letišti točil Felicii ve 130 km/h přes ručku - 2x dokola, a nic.
5 lidí to točilo na kameru, a čekali boudu.
A tvoje kámoška jede 50 km/h bokem, a kutálí se 3x přes střechu - jinou pohádku nemá?
Jinak jako všichni, hlavně že nikdo nezařval, a aspoň koupíš jinou káru.
To je HiFi jak hovado :-)))))))))
Auto se da hodit snaz na boudu pri maly rychlosti, kdy ten grip gum je nejvetsi a jeste kdyz jsou blbe nahusteny. Jde snaz nez pri tech 130.
Mazec.Kamos otocil fatana pres budku,kdyz delal slalom na zpatecku.Rychlost cca 20km/h.
neasi ty bedny tesla sou tam jako krutý.. ale je fakt ze vydrzej :D
je fakt že nízká rychlost je zrádnější při 20km/h jsem málem hodil boudu při otočce přes rukáv a další rychlost ve který jsem auto postavil na dvě kola byla až při 90km/h v zatáčce.
ve 160ti jsem se otočil o 360 s 328i coupe na okruhu v Brne, prima zazitek, spolujezdec se asi po_ral a ja mohl jit shanet 4 novy pneu (byly na nich takove plosky, ze kola po sundani statecne odolavala pokusum o rozhoupani a rozkutaleni :-) ) njn, za blbost se plati, nastesti jsem zustal na silnici a krom pneu a toho spodniho pradla to nic neodneslo :-))

25.03.2008, 00:35 |
R19 ups tak to se na všechov budu bát

25.03.2008, 10:14 |
Daryl (A)
aliii: pise to jasne:
16.03.2008, 23:14 | widlák85
Bavila se tim,že těsně před dírou trhla volantem a v tu ránu se vezla bokem a vzala kolem další díru a už se točili jak na Matějský.Já byl doma tak ani nevim jak to přesně vypadalo.
Kdyz bokem vemes diru tak asi neni co jineho cekat nez budku