Navštíveno 1434x

13.03.2008, 22:33 |
CRK Nevlezou se kola.. Potřebuju 1-2 cm a určitě nechci lakovat. Vytahovačka, uříznout..? Nebo kdo udělá..? Kladno a okolí. Díky
pokud budeš zasahovat do blatníků, tak lakovat budeš muset. Plech je tvarovatelný, lak ne. Doporučuju vyměnit kola. Je to nejjednodušší.
www.shmotor.cz
z kladna to nemas do prahy daleko

14.03.2008, 09:18 |
CRK jazzman: takovou pí*ovinu sem dlouho neslyšel.. Ptam se, co udělat s blatníkama, ne jak vyřešit škrtání kol.. Nehledě na to, že chci velký kola a dal bych nejradši ještě větší..
kral007: dík, brnknu tam
CRK Tak tvoje p..na, upravovat blatníky a nelakovat se mi zdá daleko větší než moje. Ale třeba něco existuje, že si rozšíříš blatník a lak to po vytahovačce přežije. A to že ti kola škrkaj o blatník nemusí být jejich velikostí. Nepochybuju, že tohle všecko profík jako ty ví.

14.03.2008, 12:50 |
CRK profík nejsem a proto se taky ptam.. ale tvoje odpověď byla typu: já vo voze a ty vo koze.. A vyřešit to bez lakování jde, už mi poradili..
Tak to sem zvědavý na výsledek. Nemyslím to nijak sarkasticky ani zle. Jen je to pro mě novinka a rád bych to viděl.

15.03.2008, 13:00 |
CRK OK, já taky ne, dam pak foto.
Ale možná to dopadne úplně jinak.. Přemejšlim o červený metle..
Potřebuju 1-2 cm a určitě nechci lakovat. Vytahovačka, uříznout..?>>>> přečti si do aspoň 50x než to pochopíš a pak až někoho napadej.. Vytahovačku a rozřísnutí lak teda nepřežije...

16.03.2008, 10:22 |
CRK Ale ty taky.. I když ses opravil, tak sem nepsal rozříznout, ale uříznot a to je trochu rozdíl..

16.03.2008, 11:07 |
Kesam | Upraveno: 2008-03-16 11:09:19
CRK:SH motor to bude palka.Jestli tu ma nekdo okolo tebe vytahovacku nebo tady z fora tak at ti to vytahne.Jako nevim co kazdej si mysli ze to prezije vytahovackou se ten lak skundi i kdyz to nevydis treba hned potom a je to jenom nepatrne vytahle tak ten lak je skurvenej uvnitr bratranek to mel do 1 cm BEZ POSKOZENI LAKU a za 1/5roku to pekne kvetlo.

16.03.2008, 11:37 |
CRK do SH sem volal a je potřeba se objednat půl roku předem.. :)) Poslední varianta je, že se uříznou lemy blatníků a ošetří se to.. Tak snad to bude ok.. Ještě čekám na nějaké rady..
nech si udelat laminatove blatniky velke jak chces :)
co mas za stroj?????? trebas se nekde potkavame:)