Navštíveno 1590x

docela se mi líbí pární efekty na srazech ale nějak je nemůžu najít na netu, kde splašit za dobrý korunky?
kámoš to měl, koupil si to a než dojel domu tak to měl prázdný:D:D
jj, foliatec to prodaval myslim...
jak to vlastně funguje? je tam nějakej kompresor nebo nádoba se stlačenym médiem?
kde se bere pára - má někdo zkušenosti
nikde jsem to tam nenašel neni link?
Zkusil bych mame vzit papinak a ohrivat to lihovejma kostkama.
Tohle radim nekam do tuzingu, hned vedle elektrickyho turba, sorry...
papinak na <|>, staci udelat odfuk z chladice :-)
foliatec dělá nějá šustítko sadu s dvouma tryskama co si bere tlak s rezervní tlak a vodu z ostřikovačů...takže můžeš dělat kolem jedoucím autům WAPku...:))
Přesně tak od foliatecu je to rozprášená vodea za pomocí tlaku v rezervě.

14.03.2008, 09:29 |
Alííí Originál je to speciální kapalina (s různou vůní), která se v topnym tělese nahřeje na určitou teplotu, a při dosažení týhle teploty se může omezený množství (dle velikosti topnýho tělesa) vyfouknout ve formě páry ven. Mám to doma schovaný už asi 3 roky, tenkrát jsem to chtěl napáchat do P206 před Hradcem, ale nestihnul jsem to, a od tý doby mi to tam leží.
Alííí: ty ale myslíž mlžník který se používá na diskotékách že. On ale asi myslel normálně ty odfuky. A vůbec ty mlžníky mají dost velké nároky na energii jak to chceš dostat do toho auta aby si to těleso tak rozehřál?

14.03.2008, 12:55 |
Alííí Odfuky?
Vždyť ten mlžník taky může fungovat jako odfuk. Záleží na tý výstupní trysce.
Jinak to těleso má zdroj samozřejmě na 220V, musíš mít víc věcí pro jeho rozběhání.
je mi jasné že jede na 220 ale jsou to třeba 600W tělasa a to je dost. A z toho mlžníku to nevyfoukneš asi takovým tlakem a hlavne se ten dým drží.
Tak sem ze srandy googloval:))
Tady na AHC se to taky řešiloa stanovisko je jasný:
[ Link ] Tady je link na prodejce,a už jenom popis je dost coool:D
[ Link ] A Tady praxe na videu...
[ Link ]

16.03.2008, 11:23 |
Kesam Podlo me je to nic moc.

17.03.2008, 08:53 |
Fordik | Upraveno: 2008-03-17 08:55:38

24.03.2008, 23:41 |
Hever hele kdo sežene tu páru ????? měl bych vážnej zájem ....