Navštíveno 2166x

tak jsem se konecne dockal a je to doma o vikendu delam z auta placku :-)

13.03.2008, 19:30 |
SALL tlumiče pěkný
psisko s obojkem taky :o)(to má na tom obojku LEDky??) :-)
ee to jsou chromovy cvoky :-))
copa to ej zač? Vmaxx??
kua to bude jak kameň :-D
ne vmaxx ne.Je to raceland tlumice pro ne dela kayaba takze to zas tak spatny nebude(snad).Uvidim az ho namontuju.Zejtra si jdu pro novy ulozeni prednich tlumicu a hned ho namontuju :-)Hlavne byl za super preis no jo ebay :-)))
Timto VELKY dik clenovi PepeCv
TT docela malo.ale pockej na jidrse az to sam rekne :-))
TheTimo: uz vi psal jsem mu na icq :-))

14.03.2008, 10:18 |
m1tv Na co to je na G3 nebo G2?

14.03.2008, 10:51 |
Lefi m1tv : myslim že na G2 a i na scirocco,na e-bayi stojej 195E a snížení na předku od 25-105mm a zadek do 95mm:D
taky jsem na ně koukal ale odrazuje mě ta cena...
Jindrs:nepletu se že ne..
proc te odrazuje cena?u nas je koupis za 13 a to uz bude lepsi kvalita jen,ze zaplatis dvojnasobek?jinak G2-3 je to jedno

14.03.2008, 14:50 |
m1tv Lefi a to je stejna značka? a sou novy nebo jety ? rozhoduju se mezi Jomem a nečim jinym ale ten jom stoji novy cca 8,9t na g2

14.03.2008, 14:52 |
Kesam Pekne Jindrs a to si to chtel prodavat ne?
Lefi: ne nepletes je to Raceland a tlumice dela kayaba takze strach jsem nemel kdyz jsem ho kupoval.Ted to jdu namontovat tak uvidim jaky to bude.Namontoval bych ho uz vcera ale kdyz uz mam novej podvozek tak jsem si objednal i novy ulozeni tlumicu :-))
A jak dlouho trvala posta nez to doslo?Uz je mam vyhlidli dlouho a porad vaham ale za ty love nekoupis nic
prislo mi to do mesice.Jinak dneska jsem to namontoval sesrouboval dolu a velice me to prekvapilo jsem z toho nadsenej.Jizdni vlastnosti super a komfort taky v pohode jako kamen to tvrdy neni

15.03.2008, 03:58 |
Lefi Jindrs: sakra nemluv o nich takhle nebo začnu zase utrácet:D
ale chtěl jsem je zkusit stejně,jsem rad že to vyzkoušel někdo předemnou a je spokojenej...trochu jsem měl obavy.

15.03.2008, 04:05 |
Lefi m1tv : já koukal po těhlech,ale jdou sehnat i levněji.G2 má stejné ceny...

15.03.2008, 04:07 |
Lefi omlouvám se,neskočil mi tam odkaz
[ Link ]
tak nejaky foto po montazi :-)

16.03.2008, 18:57 |
mishan | Upraveno: 2008-03-16 18:59:01
no dobrý, jen se mi zdá předek o cosi níže...
myslím že by bylo nejlepší, aby mezera na předku i zadku mezi podběhama byla stejná... ted je to také divné ;-) nebo možná blbě vidím, nahod foto z boku

16.03.2008, 19:59 |
mamut da se s tim prejet retarder
v Chomoutu retardery nejsou :-D ...

16.03.2008, 20:06 |
mamut tak te asi jedine stesti
retarder je v poho mezi spojlerem a retarderem je asi 0,5cm mista :-))
mishan tady mas to foto o kousek niz to chce :-)

16.03.2008, 20:30 |
mamut tak to jo to mas jeste rezervu :-))) mne by z toho sulin praskl bo nez dojedu 300m k baraku tak tam sou tri
vpredu by to jeste sneslo podlozky;-)

16.03.2008, 21:05 |
mishan | Upraveno: 2008-03-16 21:10:18
jindrs: jj videl sem dobře, taktak, zadek kousíček níž a bude to pecka, no pecka je to už ted, hej moc se mi to líbí, ten nápad s černýma kolama byl mooc dobrý, kua už at mám i já ty keskiny at mužu spáchat to samé :-(
takhle by to mohlo vypadat ;-)
[ Link ]
mishan: jj bude to krasny uz jsi ty kola objednal?
jeste dopredu ciry svetla, masku a ten podspoiler dat do barvy a bude to LUXUS
jo mozna masku bez znaku :)
ciry svelta prijdou neboj uz jsem je tam mel ale byla mensi kolize a odnesla to i maska bez znaku ale necham tuhle origo masku tech nejezdi tolik jako tech bez znaku.A tenhle spoiler je na zimu novej se musi jen nastrikat
jindrs: no musím počkat až se da auto do kupy:-( cosi se mi jebe v motoru, a neví se, jestli se to bude dát vubec spravit, tak musím s koupí ještě počkat... :-(((
jak bude auto OK, hned objednávám.... =o)
Sorry za OT ale byl by tady někdo schopnej sehnat taky takovovej podvozek na Peugeot 306???