Navštíveno 2008x

13.03.2008, 10:44 |
maxov nevím jestli ste to někdo viděl už,ale prostě mě to rozsekalo.mrkněte a dejte názory:)
[ Link ]
ty krawo to z je moc :-)))
ty krawo to uz je moc :-)))
no to neé:-D. To je peklo:-)))

13.03.2008, 10:52 |
PL113 Nooooo:D kdo tím jezdil? Barbie nebo Ken?:D Podle modré barvy snad i na vnitřkách pneu bych řekl, že Ken.
Jinak parádní ukázka toho, jak se dá zprasit v originálu pěkné historické auto:( Je mi z toho zle:( Teda pokud to není jenom nějaká sranda udělaná ve photoshopu...
hej tak to je ale přehnaný náhodou :)

13.03.2008, 13:02 |
roman spousta práce,ale drsnej paskvil.brrr

13.03.2008, 13:09 |
Kesam Tak tohle se kurwa nepovedlo jako prace penez v prdel*,ale vubec me to nezaujalo jenom koukam ze sem tohle AUTO ani nevidel hodte sem nekdo origo jak to vypada:)
tak to je fakt moc ze vsech stran hnus fijalovej teda modrej
v originale krasne auticko:-)
dost mi to připomíná auto jedný místní členky jen je červený, tohle je jen o něco vyšší stage

13.03.2008, 14:29 |
Skury No comment. Radši. :) Docela by mě zajímala cena.
tak tohle je hnuuuus jediny na cose da trosku koukat je interier ale to ocalouneni palubovky taky zrovna netrefil jinak jako celek fakt hrozny smutny na tom je to ze si s tim nekdo da tolik prace a vysledek je naprosto fatální :(
P3RF3KT:Na co přesně,se dá v tom interiéru koukat?:D
Kroutim tady hlavou, je ten clovek svepravnej?

13.03.2008, 17:19 |
dewar tak to je mazec,asi nějaký pomocník vejmoláků s prohrnovačem.Ale sníh není tak to zkouší prodat :-)

13.03.2008, 18:23 |
Losky Je to zprasené staré krásné autíčko, ale je to dost zajímavé a je vidět, že když je člověk šikovnej, jde vše. Nechtěl bych to, ale je to zajímavý a docela se mi to líbí

13.03.2008, 18:58 |
kucik To je masáž,jak tohle někoho mohlo napadnout,to musela být snad nějaká noční můra.Škoda těch peněz a času
eberman: v tom interieru se mi libej treba sedacky a i vzadu muziku ma celkem hezky pořešenou kdyby tam nemel to spraseny čalounění tak by to byla celkem pohoda urcite hezci nez v serii

14.03.2008, 14:54 |
Kesam V serii mazec kara :-)

14.03.2008, 18:49 |
JiM Tak to je pekne doprasene :( tolik casu penez a prace a nakonec toto... :( ta druha lukova fotka to je alespon karka :)
zajímací obludka, všechno co na tom autě je potřebovalo dát na něco většího :)
i když pár věcí bychvynechal