Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Help: vymena turba ze SuperBa do A4?

o Navštíveno 1416x o
o 13.03.2008, 07:54 | Knightey-
Je mozna tahle vymena?
Jedna se o TDicka, mam 81KW a jelikoz to moje turbo pada do nouzaku, tak jsem premyslel tam dat silnejsi rovnou. Cili me napadlo, jestli by tam nepasovalo ze SuperBa z 96KW PD verze. To turbo by melo tlacit vice pri stejnych otackach, nemylim se?
U Venta slo vymenit turbo VNT15 za 17 a to tlacilo o 0,2baru vice. Nehlede na to ze jeho max tlak byl taky vys.
Co vse by to obnaselo? Jestli se musi vymenit i box sani atp?
Dik za kazdou radu.

o 13.03.2008, 10:20 | quinn
Cau, toto turbo tam jde bez problemu, pokud je to teda to sami jako z fabie RS, ale mylsim ze jo. Kdyztak se spis poptej na dieselpower, tam to hodne lidi delalo.
o 13.03.2008, 10:21 | quinn
Jinak je potreba na to upravit software v ridici jednotce aby to melo efekt (predevsim zvysit tlak turba) a pak by to chtelo vetsi IC, sani ani ne.
o 13.03.2008, 11:44 | Escudo
já bych řekl že tam z A4 pasuje, ale naopak by nepasovalo z Fabie RS, protože ta má příčně motor. S tim softem je to pravda, pokud jen vyměníš kus za kus bez úpravy softu, tak se to může i zhoršit
o 13.03.2008, 12:18 | Knightey-
To Escudo:
Ja chci z 96kw PD do 81kw. V mym pripade do A4.
Co jsem slysel, tak by mely byt temer stejny.
o 13.03.2008, 13:17 | Lukaash
pokud je tvoje natvrdo ve svodech a ze SuperBa sroubovaci, tak upravit downpipe (priruba je stejna), spodni drzak, jinak je jiny vstup i vystup vzduchu ...
o 13.03.2008, 17:38 | Knightey-
A bude to mit nejaky vliv na vykon, ci jizdni vlastnosti?
o 15.03.2008, 09:27 | quinn
2Knightey: na jízdní vlastnosti to opravdu vliv mít nebude, an výkon to po upravě softu bude mít začný vliv:)
o 16.03.2008, 15:59 | Knightey-
Tema jizdnima vlasnostma jsem myslel, kdy by mohlo jakoby spinat, pac ted mi spina az tak na 2200ot/min. Sice jde v pohode az do 4300ot/min ale z Venta mi chyby to jak to slo od 1500ot/min :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3084 sekund.