Navštíveno 1552x

Zdar, potřeboval bych poradit s přímim sání na Octavii 1 Sdi (50kW).. Dělal to tu třeba už někdo? Vim že to nic zázračnýho s mym motorem, ale nelíbí se mi airbox a potřebuju místo na pojistky:) Nejlepší by byl kyt, ale na tohle sem ho nikde nenašel. Takže jde hlavně o to, jak dlouhá má být trubka, kam jí tam zatočit.. Konus asi stejnej jako do Tdi-ček, mozná trochu menší..
díky
oktavku nemam ale u vetsiny aut se to dela stejne nebo hodne podobne a jak tak koukam na netu na fotky motoru u oktavky tak to bude stejny jako u vetsiny aut. Airbox celej vyndej zbyde ti tam jen ta gumova trubka na konec ty trubky přidelej konus a nejak připevni aby ti to tam na ty trubce nelítalo jelikož je z gumy ale nejlepsi by bylo jak si rikal koupit cely trubky a nahradit jimy tu gumovou dělají se i UNI sady kterou jsem koupil i já výsledek vidis na fotce, pak už jen stačí zavízt přívod studeneho vzduchu a máš hotovo.Filtr bych volil asi ten co mám já pokud teda nechces nejakeho znackoveho grýna za 1500,- tot moje rada jestli se v necem pletu tak me nekamenujte a opravte

12.03.2008, 21:23 |
zipp co je nejhlavnější, tak pořádně (!!) odstínit filtr, aby nenasával horkej vzduch od motoru
no tak to je jasny tohle je uz trosku starsi fotka filtr uz mam odstinenej mohu udelat aktual fotku :)
Jasný, šlo mě spíš o to, jak moc bude vadit když nebude stejně dlouhá trubka.. nejhorší bude to tam všechno srovnat a dostat tam víc vzduchu..
Díky
na dýlce trubky nezáleží a přívod vzduchu se dá dycky nejak vymyslet :) hlavne ho budes muset odstinit jak psal zipp aby ti nebral teplej vzduch hodim sem pak foto příkladu :)