Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sání

o Navštíveno 1552x o
o 12.03.2008, 08:03 | Phasor
Zdar, potřeboval bych poradit s přímim sání na Octavii 1 Sdi (50kW).. Dělal to tu třeba už někdo? Vim že to nic zázračnýho s mym motorem, ale nelíbí se mi airbox a potřebuju místo na pojistky:) Nejlepší by byl kyt, ale na tohle sem ho nikde nenašel. Takže jde hlavně o to, jak dlouhá má být trubka, kam jí tam zatočit.. Konus asi stejnej jako do Tdi-ček, mozná trochu menší..

díky

o 12.03.2008, 20:05 | P3RF3KT
oktavku nemam ale u vetsiny aut se to dela stejne nebo hodne podobne a jak tak koukam na netu na fotky motoru u oktavky tak to bude stejny jako u vetsiny aut. Airbox celej vyndej zbyde ti tam jen ta gumova trubka na konec ty trubky přidelej konus a nejak připevni aby ti to tam na ty trubce nelítalo jelikož je z gumy ale nejlepsi by bylo jak si rikal koupit cely trubky a nahradit jimy tu gumovou dělají se i UNI sady kterou jsem koupil i já výsledek vidis na fotce, pak už jen stačí zavízt přívod studeneho vzduchu a máš hotovo.Filtr bych volil asi ten co mám já pokud teda nechces nejakeho znackoveho grýna za 1500,- tot moje rada jestli se v necem pletu tak me nekamenujte a opravte

foto k příspěvku  od P3RF3KT

o 12.03.2008, 21:23 | zipp
co je nejhlavnější, tak pořádně (!!) odstínit filtr, aby nenasával horkej vzduch od motoru
o 12.03.2008, 21:28 | P3RF3KT
no tak to je jasny tohle je uz trosku starsi fotka filtr uz mam odstinenej mohu udelat aktual fotku :)
o 12.03.2008, 22:28 | Phasor
Jasný, šlo mě spíš o to, jak moc bude vadit když nebude stejně dlouhá trubka.. nejhorší bude to tam všechno srovnat a dostat tam víc vzduchu..

Díky
o 12.03.2008, 23:03 | P3RF3KT
na dýlce trubky nezáleží a přívod vzduchu se dá dycky nejak vymyslet :) hlavne ho budes muset odstinit jak psal zipp aby ti nebral teplej vzduch hodim sem pak foto příkladu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.328 sekund.