Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Podvozek " CUP "

o Navštíveno 1273x o
o 09.03.2008, 22:22 | Corry
Zdárec, koupil jsem auto s celkem rozhozenym podvozkem... a než kupovat origo tlumiče za ranec, přemýšlel jsem o tomhle : [ Link ] ... máte s těmahle podvozkama nějaký zkušenosti ? ...

Díky Corry

o 10.03.2008, 00:18 | ebeerman
sorry za OT ale ty tlumiče vypadaj jak z babety:D a komplet za/pod cenu orig tlumičů,to se mi taky nězdá...
o 10.03.2008, 07:22 | xenonman
kdyz neco stoji jak ty rikas ranec, tak mas pravdu proc si nekoupit podvozek na kterej se budes jen divat a nebo na nem znicis auto v prdvni vetsi zatacce, horsi varianta budes muset furt vyndavat a reklamovat, pokud mas hodne casu a dokazes si vymenit tlumice sam taky moznost reseni. Osobne dneska bych uz do nevyzkouene veci asi nesel, jen starosti. Pokud neches nejak tunit sel bych do originalu nebo doporucene nahrazky originalu a mas na 100tis km klid
o 10.03.2008, 10:44 | Kesam
Jako ta cena uz je zarazejici :)
o 10.03.2008, 13:49 | w4tch1
osobne souhlas s nazorem, ze dat origo. pokud s tim nebudes zavodit tak proc...?kvuli vzýhledu? ale za jakou cenu... ja osobne sem si taky pekne nabehl se snizovanim - ted budu rad kdyz se pruzin -35mm zbavim. u me je uz priorita o celkovym pocitu z jizdy a chovani auta. a dalsi aspekt, co by si mel kazdy pred nejakym zasahem do auta uvedomit, jsou nase silnice.
o 10.03.2008, 14:50 | Kesam
w4tch1: -35 nejni zase tak brutalni snizeni :) jeste na pruzinach :)
o 10.03.2008, 19:11 | Midnite
jako kesam ta cena je horzně neobvyklá. Jinak jak píše xenonman tak jestli chceš nějak vytunit tak si připlať za kvalitu..
o 10.03.2008, 21:12 | Corry
Právš, že cena mě zaráží...proto se ptám... mám SEAT CORDOBA SX a to už má samo o sobě tvrdší podvozek...taky sem si říkal, že origo...ale právě váhám no... dnes mi kámoš poradil ať mrknu na EBAY, že se tam daj sehnat slušný podvozky...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3078 sekund.