Navštíveno 2004x

zdravim vsechny je mozne mi poradit jake alu se hodi na mou octu dik vsem snad to pujde ,pokud ne tak udelam lepsi foto

08.03.2008, 00:11 |
kucik nebylo by lepší trochu prohledat net,když je oktávek jak hub po dešti,než chtít VT bez konkrétního návrhu?-zkus popřemýšlet
jako kucik... jinak tady máš trochu inspirace O:-) a já tak i ukojím svou potřebu pochlubit se :-D

etě :-P

Jo a ke kolům...
ENZO CUP 5x100, 9J16 ET15, střed 60.1mm >> kroužky na 57,1
pneu MICHELIN PILOT HX MXM 205/55 R16 91W
Jo a kdybys na tu tvou Oktu sháněl masku MILOTEC tak mi napiš, nechal bych ti jí za nějaký ten peníz... Mám jí i ve stejném laku... je to klasická MILOTEC bez znaku... (není na foto)
Jestli něco oktě sluší, tak OZ grandturismo v bílé barvě. Určitě kola bez límce. Kokta je na pohled dost mohutná a kola s límcem vypadaj opticky menší. Takže min. 16" a bez límce. Alternativa k OZ (aspoň designová) je alessio monza a zahlídl jsem někde i nějaké borbety v podobném stylu.
moc dik podivam se uvazoval sem o 17 ale i 16 budou dobry ,jinak moc dik
kdo si na těch fotkách všiml nějákých kol,tak je divnej:D:D:D
hehe :) jo a kupodivu je to jen kámoška ;-)
kamarád taky rád, kamarádka ještě radši... :o)))

08.03.2008, 13:47 |
mamut ty vole te babisko
no vidíš. Ta oktáva má taky kOZy :-)
Kurna jaa chci auto i slecnu!!! :o)
kicker18::::::::::: tož auto seženeš, je to série Okta na zajímavejch kolech :) ta slečna bude horší, hlavně má doma kawu ZX10R takže jí jen tak ledasčím nezaujmeš.. to už pak musí být fakt dělo aby se za tím otočila :-D
tyto jsem měl na mé