Navštíveno 5055x

máte někdo zkušenost se značkou matador ? 92Y MP46 Matador
Matador MP46 je druhou generací extrémně výkonných letních pneumatik určených těm nejvýkonějším vozům. Na trh bude uvedena v roce 2008. Jako pneumatika stavěná pro vysoké rychlosti má výjimečné brzdné schopnosti a extrémně spolehlivou ovladatelnost na mokré i suché vozovce (zahrnuje také dostatečnou odolnost vůči aquaplaningu). Bezpečnost jako nejdůležitější vlasnost u vysokotychlostních pneumatik MP46 samozřejmě nechybí a asymetrický dezén posyktuje vylepšenou ovladatelnost a bezpečnost (ve srovnání se svým předchůdcem MP45). Stavba dezénu rozlišuje vnitřní a vnější část, přičemž každá z nich plní svou funkci, a proto dbejte na správný směr pneumatiky při montáži.

hmm, hectora. dovolim si citovat z jineho fora:
Tak jsem přezul na zimní a úplně jsem se vyděsil,jak mám hrubě sjetý letní gumy ze předku.Na jaře kupovaný funglovky MATADOR HECTORA 215/45 R 17,najeto na nich 3.500 km.Střed pneu úplně bez vzorku,na krajích 1.5-2 mm,přitom po celou dobu jsem hlídal,aby byli nafeclí na 2.5.Vyloženě na prdel dostali jen na Kameni.Samozřejmě,že pomalu nejezdím,ale i tak se mi zdá,že šli do kytek nějak moc rychle a přitom stáli za prd co se jízdních vlastností týká.
no u nás je má anděl na ECLIPSOVI... v létě je tam dával a ted jsou taky na vyhození... jediný co se mu na tom tůůůze líbylo je že prej hvízdaj jako sfiňa :-D jinak taky jakože nic moc :-/ záleží co s nima chceš dělat..
dyt je to jen matador hoši tak co by jste chtěli ? :))
koukni na popis na jakoukoliv podobnou gumy od jakýhokoliv výrobce, najdeš tam naprosto stejný báchorky .......... pak si zkoukni nějaký testy, otevři peněženku a podle těhle dvou faktorů si kup gumy....... ;-))
zkušenosti můžou mít s MP45, to je starší model, ale s timhle jen těžko, je to jiná směs i vzorek
Escudo : a to si myslíš jako že se něco změní u matadoru tim že změněj vzhled, upravěj poměr sazí a napíšou jiný čísílko ? :))
si moc optimista asi :)
to sem neřek, ale předpokládám že se ta značka už jen kvůli zisku bude třeba snažit poučit z chyb kterí jí sou vytýkaný

07.03.2008, 09:07 |
mourl Matador jedině na náklaďák :-)) Jinak si kup třeba Dunlop nebo cokoliv z korporace Continental (Dunlop,Barum,Continental) nebo Bridgestone :-) Do těch půjdu já. Za stejnou cca cenu se dá sehnat lepší pneu než je ta Matador
Kleneex je měl na autě tak se můžeš zeptat na zkušenosti jeho ;o) !!
ja je mel 2 sezony a v pohode najel jsem tak 50tis km
nemuzu si na ne stezovat na mokru drzely dobre hlucnost normalni akorad 215 byly o trochu sirsi nez Dunlop 215 protoze jsem uz drochu drhnul
pred tim jsem mel Dunlop SP a uz nikdy vice nechci jizdni vlastnosti sice dobre ale vydrzeli jen jednu sezonu :-( za ti prachy jsem cekal vic!!!
Barum a Matador nebrat za zadnych okolnosti. Zkusenosti na sluzebnich me naucila a kdyz jsem znicil dve sady Matador za sezonu, uznal i muj sef, ze takhle to dal nejde.
mrazik : neni matador jako matador
hectora je uplne nekde jinde nez jine modely
no já mám mp45 na bawu v rozměru 235/40/18, zatím najeto asi 15tis a nemůžu si stěžovat, na mokru dobrý, hučnost ok, cena dobrá

07.03.2008, 11:16 |
jenik ma je moje sestra na aute a nic horsiho neexistuje huci jak traktor sjizdeji se ... des bes(195,50,15
Jenik: o tom dost pochybuju že má Hectorry jelikož se v 15" nedělají ;o))) !!!
mel sem matador elite 2 215/40/16,na mokru super,na suchu taky ale sjizdely se pred ocima,jak se sjely na pulku tak stratily prilnavost na vode a jestli sem najel 8tkm tak moc a jsou na platno:((

07.03.2008, 14:13 |
Rudi ty hectory právě dost chválili
Nevim, najet na gume 3500km, "střed pneu úplně bez vzorku,na krajích 1.5-2 mm" tak to je guma prefoukla jak prase a nikdo mi mi nebude tvrdit, ze se "hlidal" Pi*ovina.
To i ta DOT drag pneumatika s indexem opotrebeni 100, odpovida najetejm cca 7000km.
já teď koupil matador aquilla evo 43 v 17ctkách za 2 litry kus,tak uvidím,ale asi lepší jak nějaký číňany
jako tappaja, je to picovina.
Jen nechapu proc se omila porad kolem dokola to samy.
Clovek si pripada ze lidi chteji pneumatiku co drzi jako svine, super funguje na vode, optimalne i na snehu, a jeste na ni najedou aspon 50 000km....
Navic co se Matadoru tyce, myslim ze uz to davno neni co byvalo, a ta pneu sla o par trid nahoru.... Mozna me nekdo opravi, ale co mi bylo receno, vyuziva smes i kostry jine "renomovane" nemecke znacky... a porad stoji super penize...
všem díky za nějakej ten názor :)
Osobně si myslím že zase tak hrozný to nebude ....
.......nemate skusenost z dunlop sp9000 195/40-16? kujem

07.03.2008, 20:26 |
jenik Francouz :ja psal o matadorech a danlop sport sp jsem mel a spokojenost velka
jako honza mam fakt jen dobre zkusenosti a letos si je budu kupovat zase
jenik: tak se musis vyzvejknout poraden my tvoje myslenky cist neumime ;-)
jenik: no jestli si psal o Matadorech obecně tak budiž ale jestli si myslel že ségra má na autě Matador Hectorra MP46 o kterých se tu mluví v rozměru 195/50 15 tak to má asi jen pro ni speciálně vyrobenou sadu ;o))))))))))))) protože Matador tuto pneu v tomto rozměru nedělá !!!!!!!!
..ještě jedna varianta .......Dunlop 225/40 ZR18 92Y SP Sport 9000 ..... hm ? :)

Tohle jsou SP Sport Maxx :)

09.03.2008, 16:17 |
tappaja | Upraveno: 2008-03-09 16:18:29
Jako Vasek, ted na to cumim, kamosovi jsem kupoval ten samej rozmer a typ co pises, 105E kus.

jj daj se koupit kolem 3tis za ks

09.03.2008, 22:44 |
m1tv 07.03.2008, 19:45 | stewe21 mel se je na aute a supr kupoval sem novy (dej pozor at sou vyrobeny v nemecku a ne turecko a podbne ) a pak supr drži tichy najel sem nich cca 5t a cca 1mm vzorku dole ..
m1tv...dik, sehnal som ich za supr prachy tak som zvedavy na rozdiel,teraz mam toyo proxes
neznám konkrétní typ pneumatiky ale myslim že dost za sebe mluví i fakt že výkupci pneumatik kteří se zabývaj protektorováním nevykupujou matadory.Prej nemaj moc dobrý kostry, tak jsem nakoupil a tak prodávám