Navštíveno 2196x

Tak konečně dorazilo křidýlko od TRD :o))) ! Thanx to Kleneex for e-bay auction ;o) !!!

hezký, na co to přijde???

06.03.2008, 16:57 |
Poky2 Prej drobnos =:oD
Na čem to bude???

06.03.2008, 17:43 |
sk8ty tak to by se mi taky líbilo,ale mám pocit že to tu spousta lidí označí slovem TUZ.....Sory,ale nemá to slovo rád.Mooooc pěkný :-)))))

06.03.2008, 18:03 |
Prady TUS je ten kdo tohle křidélko označí za TUS, podle mě je moc hezký, krásně tvarovaný a vypadá to dost poctivě, jinak jako Poky na co to bude?
Verano: jestli frnatík nezměnil auto , tak to přijde na čeliku.. nejnovější myslím
co to "TUZ" je? zasvěťte mne :(
upgrade. ...posiluješ, zlepšuješ atd .. pořád dokolečka dokola ;-)
TUZ bude neco jinyho mishane :-P rekl bych ze to bylo mysleno jako tuzing :-D
jinak TUS je zkratka pro tuning uprage syndrom, nebo na tomhle forum tappaja upgrade syndrom... neco nabastlis, nestaci, koupis neco jinyho a porad dokola... dalsi odnoz je JUS coz je Johanik upgrade syndrom a to je to co tu ma vetsina. Neco koupis ani nenamontujes a uz kupujes neco lepsiho a porad dokola ;-)
Auto jsem nezměnil a je to opravdu na Čeldu ;o))) !!!
Drobnost na kufr:Dsem čekal nějákou malou odtrhovou hranu...Jinak paráda na čeliku to sedne jak prdel na hrnec:)jinak fuck off tuzing...Tuzing by byl řezač hlav z hlíny ala kosei...

06.03.2008, 18:44 |
mishan | Upraveno: 2008-03-06 18:46:25
Luku: já to vím :-P .....
looptrop jelikož je tu nováček,reagoval pravděpodobně na příspěvek Pradyho, takže se na 100% asi přepsal, myslel určo TUS....takže sem to vysvětlil..
sk8ty nás tu trošku mate :-)))
mishan : tak to jsi docela v oboru nebo jsi to dobře typ:))))) původně sem myslel že to je na octávii
Verano: no, já Francouze znám, takže vím co ma za autii ;-)
Takhle by to nějak mělo vypadat na autě ;o) !

kua dobrá čelda ....stíhačka
Jen ilustrační obrázek :o))) ! Moje takto vypadat nebude, jen model, to křidýlko a barva je stejná :o))) !!!
má námrdový kola ta na tý fotce
Tak ještě Red one :o)

06.03.2008, 19:44 |
Kesam Francouz : na takovo jsem dneska koukal ve veseli jinak kridla nemusim ale tohle bude mrda je to pekne na kolik te vysel tenhle kousek?

06.03.2008, 20:28 |
*DM* To křídlo je gut,ještě si pak ukliď v autě :o))) a nebude to mít chybu
děkuji mishane - ja reagoval na sk8tyho, jestli TUZ nebo TUS - já sa v tom nevyznám :(
toš to potom ja, no tak TUS ti vysvětlil Luke, a TUZ= tuzing.., což v tomhle případě určo není
červený hezký, to černý z toho mi málem přestala pumpovat pumpička jak sem se toho leknul........ to je TUZ jak svině :)

06.03.2008, 22:09 |
JB | Upraveno: 2008-03-06 22:10:31
jinak tedy už před mnoha mnoha lety ještě na úplně jiném fóru bylo
TUS = Tappaja Upgrade Syndrom
TUZ(ING) = taková úprava, která z většiny subjektivních názorů nikdy neměla být učiněna - typický příklad za mě jsou dobrutálněné škodovky 120, přitom to mohou být vkusné youngtimery, za kterýma se vždycky rád otočím..

06.03.2008, 22:21 |
sk8ty Jejda:-))))Né lidi,mě se to křídlo líbí,a to mooooc:-)))To jsme si nějak nerozuměli....

06.03.2008, 22:25 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-03-06 22:26:52
JB :-) TUS je vysvetlen o par radku vejs ale diky za odborny dovysvetleni Tuzingu... na to sem nemel zaludek
hm, hm, taky nejsem fanda těchto křídel, ale na čelinu se to hodí... prostě jde vždy jen o to aby se křídlo hodilo k autí, pak je hezké i nehezké :) ted melu ale toto je hezké i tak... kurna nejak sem se zamotal do toho :-D

07.03.2008, 00:10 |
zipp tyjo, odkdy se celica čte s č? pokud vím, tak se to čte správně se s

07.03.2008, 09:08 |
Francouz | Upraveno: 2008-03-07 09:14:34
Kes@m: normálně stojí cca 7,5 - 8 a já ho koupil za 50% ceny ;o) !
*DM*: snad na to budu mít někdy čas :o))))) !!!
Nismo.Power: :o))))))))) !!!
Jestli chceněkd mrknout na model Celica 00 - up tak potom www.newcelica.org
zipp : Jako Selica ? :-P To snad ani ne ..
Francouz : mrda .. jenom se dívám že zasahuje cca do půlky zadního okna, asi se zhorší výhled dozadu ..
zipp:ono zalezi ktery jazyk pouzivas jako vychozi pro linguistickou interpretaci daneho slova ;-)
btw: jak ctes lamborghini? ;-)
Vypad good jsem zvedave jak bude vypadat na aute
ho dovez a hodime ho do laku ;-)

07.03.2008, 10:21 |
Francouz | Upraveno: 2008-03-07 10:26:19
Kotass: ono z toho dozadu není ani teď moc vidět takže tohle neřeším :o))) !!!
Kleneex: jasnéééé ;o)) !!

07.03.2008, 10:26 |
Francouz | Upraveno: 2008-03-07 10:29:04
.

07.03.2008, 10:42 |
zipp LP: Lambordžíny :-) ale vím, že to není dobře... ale čelika je taky podle mě blbost. Název by se měl číst podle toho, z jakýho jazyka pochází, ne?
zippe: čeliku....... to je tak schválně napsané s "č".. ze srandy .. chápeš tak proč to řešíš , takže dobrý den :-P jseš uplně aut.. nebo out??? nebo jak se to kua píše, nebo čte??? :-))))))))))))))))))))))))))))
Lamborghini - Lamborg(h)ini
Celica - Čelika
moje interpretace :-)
němci taky kurvěj Škoda - Skoda, tak to řikám jak chci :-P a schválně jestli někdo čtete Rolls Royce nebo (R)olls (R)oyce? () znamená neznělý
jezis myslim ze tohle je uplne OT nevim pro se to tu resi ?????????