Navštíveno 2200x

pěkný, na kolik vyšla oprava ??
37000,- i s přetěsněnim celyho motoru
Ale nemusel jsi zrovna bourat, aby jsi mohl dát masku do tuningu :-))))
Jinak pěkný ;-)

05.03.2008, 11:43 |
Kesam 37 :) to je mazec. Jinak peknewj cumak
díky;)ale eště bude pár změn..hlavně podvozek...
dělal mi to kámoš(na ahc tunitko)zmák to na jedničku..

05.03.2008, 16:40 |
Corry KyklopDLS: A co to je " dát masku do tuningu " ? ... to je něco jako jí odnést na poštu ??? :oD ...
To je jako: " Pyčo, koupim si trojku golfa a hodim ho do tuningu "
:oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD
jestli to pro někoho není směšný a přijdu mu divnej, tak ať mě omluví a jde si dát třeba řadičku do tuningu ... nebo jí nastříkat červenym latexem .... no, prostě něco vytunit... :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD ....
možná sem toho neměl tolik brát....
Náhodou, na druhou stranu proč auto tunit hned když mužů až po ráně, když se v tom pak tak i tak musím hrabat... Hezká změna..
jj. je to tuning, jen maska v tuningu. Tak se alespoň pořádně podívejte.
maska, světla, upravená kapota. Ale jen to vlastně je "jen maska do tuningu".
Máš to pěkný a krásně to pažouta omladilo. Super změna.

06.03.2008, 06:27 |
sagi jj,omladilo to pekne auto..
nj jak se říká, všechno špatné je k něčemu dobré :o)
ale chyběj ti mlhovky

06.03.2008, 09:46 |
bafis Corry : hustej model co ?? :-DDD
s Corrym naprosto souhlasim. co to znamena dat neco do tuningu. si myslim ze "tuningovy auto" je napr. rally nebo rallycross cars. nebo se pletu??? toho peugeota to omladilo, pekny a libi. ale takove veci jsou styling - podle me.
KyklopDLS: prej dát masku do tuningu,tys mě fakt rozesmál:D změn je tam trochu víc,ono ta maska by tam byla platná kdyby byl na kapotě furt znak;)
w4tch1: Tuning je přece vylepšovat a je jedno jestli je to motor nebo karoserie ne?
MYslím že tuning,styling je to stejné. Alespon pro mě nejsem detailista takže mě je to jedno.

06.03.2008, 13:31 |
SIS Mě se to taky líbí,určitě lepší než předtim :-))
Je to zmena..
K lepsimu :-))
Corry , fakt sis toho asi neměl tolika brát:-)

06.03.2008, 18:39 |
w4tch1 | Upraveno: 2008-03-06 18:41:32
Collin - tuning = lazeni. myslim ze je to lazeni motoru, brzd atd. styling je neco jineho - viz. ten peugeot a jeho predek.
w4tch1: Nebudu se o tom dohadovat jen říkám že mě to přijde že je to stejný. ;-)
BeesWax: máš to dobrý, změna k lepšímu rozhodně;-) hlavně proti druhý fotce dost :-)