Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > PLS rada

o Navštíveno 1409x o
o 04.03.2008, 06:36 | Ctirad
Mohl by mi prosim nekdo poradit? Kdyz mam vyvareny napr. predni blatnik na aute a je kompletne cely obrouseny na holy plech, mam to nejdriv nastrikat nejakou zakladovkou a pak kitovat nebo naopak? Dik

foto k příspěvku  od Ctirad

o 04.03.2008, 06:43 | tappaja
Na holej plech kitovat, obrousit, pak striknout 2k plnicem, 2 vrstvy a brousit...
o 04.03.2008, 06:57 | Ctirad
Dik
o 04.03.2008, 07:27 | m1tv
ja nejdřiv všechno natiram zakladovkou a pak teprv kituju .. na holej plech to vetšinou dela bordel a časem to začne reznout...
o 04.03.2008, 12:59 | Ctirad
m1tv: jakou zakladovku pouzivas? Ja jsem to takhle taky udelal a kit se mi oloupal i s barvou, ale v minulosti jsem to zkousel i bez zakladu a tak jak rikas - zaclo to reznout:( tak ted nevim
o 04.03.2008, 13:29 | tappaja
Vsechny casaky co se zabejvaj renovacema to obrousej az na holej plech, pak natahnou kit a pres to plnic. Jsou plnice antikorozni.
Otazka je, jestli ti ten plech neprorez z druhy strany, jinak nevim, jak to mohlo zacit reznout...
o 04.03.2008, 16:38 | Ctirad
OK, dik hodim na to kit a pak plnic
o 04.03.2008, 19:09 | tappaja
No ale taky jsem narazil na clanek, kde doporucujou na holej plech nejakej plnic dvouslozkovej, nekde mam odkaz na PPG (tusim) primo delany jako antikorozni na veterany, primej nastrik na kov, bez brouseni se na to pak vrstvi kity a dalsi plnice.
o 04.03.2008, 23:24 | m1tv
nekde doporučovaly kit s hlinikovym praškem a docela to drži ..ale ja mam na aute nejdřiv zakladovku pak teprv kit a držito mam to cca 5let a delam to na každym aute co vyvařuju a na veteranu sme to delaly taky ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.336 sekund.