Navštíveno 1484x

ahoj, nema nekdo z vas zkusenosti s timto druhem pneu? konkretni rozmer 195/45/15 ,cetl jsem nejake testy a vesmes to vyhravaly.
Pirelli P7
[ Link ] nebo Goodyear F1 GSD-3
[ Link ] 
Urcite bych volil Pirelli, mel jsem je na S2K model Zero Nero a super pneusky, auto sedelo jak pribite, ale trochu rychleji mizi. Ale zase to svezeni za to stoji. Az budu kupovat nove jdu taky do P7 nebo Zero Nero/Rosso
určitě pirelli na tom bude asi líp,ale proč nevzít Goodyear když má takovej hezkej zajímaj vzorek:D:D
porovnávat gumy podle typu vrozku je taky dobrá dmnc . . .. . směrovej a šípovej dezén to je každej pes jiná ves takže jde o to co od tý gumy budeě chtít .. . . . . .
bral bych pirelli. . . . jel jsem se 185/55/15 P7 na focusu a sedělo to jako přikovaný, tichý to bylo a brzdilo to . . .. .
P7 a Rosso/Zero to je taky tak trochu jinačí třída jak vlastnostma jak cenově :)
pirelli P7 byly na mým autě když sem ho kupoval,borec mi při koupi říkal ať to beru jako dojezdovky...byl tam minimální vzorek ale co ty gumy předvedly mě přesvědčilo k tomu že už nikdy nic jinýho než Pirelli...

04.03.2008, 08:49 |
PL113 Já měl Pirelli P6 původní a teď mám P7 a absolutní spokojenost...držej!!!!!
Rajdlos --- kolik se na ně dá najet když mizí rychleji? myslim tim na předokolce bez blbostí :)
taky jsem přemýšlel o F1 GSD, ale ty mizí ještě rychleji ne?

04.03.2008, 09:01 |
Zdenek (A)
Ja mel na Ventu Pirelli PZero Asimmetrico (195/50ZR15). Kam se hrabou nejaky GY Eagle F1 apod. Ta guma jela jako po kolejich. Vubec nepiskala v zatackach. Krome jednoho pripadu se mi ji nepodarilo utrhnout ze silnice. Nechapal jsem, jak je to mozny. A to me jedna vysla na 1700 Kc! Mazec! Pak jsem poridil za velky penize GY Eagle F1 GS-D2 a pak id GS-D3 a oproti Pirelli zklamani. Pri ostrejsim prujezdu zatackou citim, jak se to auto sune ven ze zatacky. Na Pirelli to jelo presne tam, kam jsem otocil volantem.
Pripojuji se take ke chvale Pirelli PZero Nero. Mel jsem ji v rozmeru 195/45 R16 a nejlepsi guma co jsem zatim mel. Drzela vyborne jak na suchu, tak i na mokru. Mizeli tak nejak normalne.
taky se pridam na stranu pirelli.mel jem kdysi na fabce a no problem.jak psal zdenek: jizda jak po kolejich.
musím říci, že jsem Good... měl jako hodně slušnéé a nechtěl jsem brát Pirellky, ale minulý rok jsem začaděl dělat Pirellky a vážně jsou zákazníci více spokojeni než u Goodyearu.
Diky za poznatky, jeste by mne zajimalo jak moc jim trva nez se prehreji. Pokud se s nima bude jezdit docela dost rychle, nemyslim sprinty...

05.03.2008, 20:32 |
hoff přidám se s díkem za poznatky, taky budu kupovat 195/45 R16