Navštíveno 1956x

jsou to 18" et 35 obuté na Matadorech 225/40 R18, vím že nic moc ale lepčí než china :-)) a nový Hector má celkem pěkný vzorek - cena přijatelná.
proč máš ty 18ky jen na levé straně?????? :-D
me se to libi a matadorky nejsou az tak nejhorsi gumy a pokud vis jak s nema jezdit tak i docela vydrzi ............. a porad jsou lepsi jak barumky
jsem to zapoměl nafotit, tak jsem ještě vyjel :-))) a fotil
v čem je změna ? :) ne , kola dělaj auto . vypadá to super
pěkný a jaká je šířka ráfku prosimtě, 7,5?
dal bych tam 13ky plechy 145ky aby me tyhle hovádka při odpalu nebrzdily :) jinak mu celkem i slušej :)
jsou to 8" ale při plným zatočení dřou o zadní část podběhu,širší už eee a nebo jít na 35

01.03.2008, 17:50 |
Kesam n oja na tom moc nevidim :) ja myslal nejkaka uprava ale kola.... taky dobry no lepsi nez nic :)
Moc pěkný, ale chtělo by to ještě stříknout ty černý spodky do barvy ;-)
P3RF3KT: 13ctky se bohuzel nevlezou :-)
PNEUSVOZIL: pekny kousek s peknyma kolama, jeste trosku zatmavit okna a bude to super ;o)
je to trošinku problém klučina má 19let :-)) IS nebourané první majitel v DDR a origo stavek, chlapec šetří ale je toho moccc :-))
Kes@m: vzdyt kola preci delaj auto ;-) Kolama by se melo zacinat a v nekterych pripadech taky koncit :-)
možná trochu na zem a nechat to být?
Pěkný pěkný ;-) a jakej to má motor ?
PNEUSVOZIL: kola by se mi líbili na něčem jinym ale i na tomle seděj ;-) akorát by to chtělo trošičku níž ;-)