Navštíveno 1489x

měl by to být rozměr 8x18 ET35 v rozetči 4x108...nějak nemůžu přijít co za styl se na to hodí zvlášť ke stříbrné metalíze - leštěný ani bílý ne...ty co tam jsou teď nevypadaj zle, ale v realu působí dost levně a obyčejně...zkuste poradit. Jinak ideál do těch 5tis/kus...budu muset kupovat i gumy:-)
jinak foto auta jsem už dával sem:
[ Link ] díky za rady!
spíš něco bez límce, ty kola i tak vypadaj malý...ale jinak by byly fajn! Jak se jmenují?
já radit nebudu, bo moc dobře víš co je muj tip ;-)
je to leštěný, ale nechávám v záloze;-)
hm tak ASA se dělají až od 8,5´´
a toje pul paleček problém?:)
v tomhle případě ano...je to tak tak už teď.
Vasekkch: kamil je moc velký puntičkář :-D :-D
asi bych zkusil spis nejakej gangsta styl, nejaky chromy. ten limcovej racing look mi k takove bubline moc nesedi.
Tyhle jsou hodně good. Viděl jsem je na fotce na 307CC ale v 19" a masakr. A jsou 8x18 :)

19ky by byly parádní, ale už tak si přikusuju jazyk:-) neměl bys nějakej odkaz - cena atd. našel jsem je jen na escape6...
[ Link ] Cena vyšší než hledáš, ale zase parády to udělá hodně :)
jestli by nebylo lepší chvilku počkat a nechat ty co máš než kupovat nouzovky za 5tis/ks :)
tak nouzovky...:-)) tahá se to nějak běžnějc i sem?
Našel jsem ho...jsou to ale 19"

18" :)

Jinak se obrat na JRa..sem se to moc netahá:)
fotograf užasnej, škoda že nefotil na slunku, ale proti...na 19kách to vypadá o dost vejš, což by byla paráda...dík moc za fotky, k té moji barvě by to asi sedlo ještě líp.
fotky na hovno, ale aspon něco:) Na stříbrné vyniknou černá kola nejlépe, proto jsem i ty původní poslal s černými středy.