Navštíveno 2092x

vyhledávání jsem použil tak se omlouvám protože vím že se to tady řeší furt...jde o to že jsem nenašel nějaký přesný návod jak vyleštit a čím vyleštit kola do chromového lesku popřípadě nějaký E-shop kde nakoupit kotouče a pasty...moc děkuji za příspěvky
Skylineee: presny navod nikdy nenajdes, vsechno je to know-how
to Skylinee:
návod? brousit, brousit, brousit, leštit, leštit, leštit
logicky začít od nejhrubšího a skončit nejjemnějším (šmirgrl, pasta)

29.02.2008, 10:12 |
Kesam No a co tempo chlapy da se stim jako finale ????
tempo je dost drsný na finále,ne?!
to Kes@m:
To už se tu rozebíralo několikrát...
Tempo je brusná pasta, ne leštící.
Zrcadlového lesku s ním opravdu nedosáhneš

29.02.2008, 11:28 |
Kesam tykeev: jasny diky se jenom ptam ale tak pred finalem je to dobry ne?
našel jsem totok, co vy na to?
[ Link ] tam i něco je
to Kes@m:
ne, ani před finálem to není dobrý.
Na leštění hliníku jsou určené jiné věci, než Tempo

29.02.2008, 13:39 |
Kesam tykeev (P):Jasny takze ani brusna pasta na ventili :-) kolik stoji ta pasta na to origo?
na co kotuuče.na leštění límců stačí podložit auto, nastartovat, zařadit a dát cihlu na plyn nebo něčim podepřít.a pak se toho nebát.

Ondry 2.0 20v..LOOOOL :) ale i tak se dá :D
ty woe to je hodne odvazny lesteni :O)))))))
co ten kandak ve vzduchu ti odlitl od kola? :-D
jinak jsem to delal smirek pod vodou do nekonecna az po hrubost 2000 a pak pasty unikol a malej zlepsovak :-) na foto jeste neni finalni podoba ta se o dost tim zlepsovakem zlepsila :-)

jeee ted jsem shlidnul teprve ty odkazy takze jsem foto daval zbytecne jinak final verze.Lepsi foto zatim neni

Jindrs: kouzlo :-D stačil jenom provázek :-)
Jindrs: a jakej je ten zlepšovák? kdyžtak mam ICQ :-) budu totiž leštit víčko nádrže :-) tak bych chtěl taky nějakej zlepšovák :-)
jediný co mě napadá je že to leštíš filtrama od viceroyek :-D
jasny ale vypada to jak kdyby to odlitlo :-)

29.02.2008, 21:39 |
Jindrs | Upraveno: 2008-02-29 21:40:13
na tom zlepsovaku jsem stravil 3 dny zkouseni.Ale napovim ti.Smichat finalni pastu jeste s necim a voda to neni :-)
Jindrs: no to jsem se toho dozvěděl :-D
jak jsem psal musis experimentovat ja na to prisel za 3 dny a jedinej kdo dalsi to vi jsou 2 zdejsi cleni protoze byli u toho :-) Ale kazdej ma na to jinej figl hlavne ti profi leštiči
hm tak dík za rady vyleštim to teda normálně :-)
Je to tak,jak pisou ostatni,nikdo presny navod,ktery opravdu perfektne funguje,neda,kazdeho to stalo cas i penize.
Ja jsem sel cestou pokus omyl,obcas me to stale nejake vydaje navic:-P,ale co se da delat.
Na finalni lesteni mi hodne pomuze striknout lesteny povrch WD40 nebo necim podobnym,jasne ze tech figlu je vic,ale vsechno se neda vykecat:-).
Jinak zkus pohledat na tuningforu,vim,ze kdyz jsem to resil cca 2 roky zpatky,tak jsem tam par uzitecnych rad nasel.