Navštíveno 1670x

bohůžal jsu lama a VT neumím .. tak bych poprosil jestli by jsi s tím někdo nevyhrál ... předem mockrát děkuji ;)

tady týhle se mě líběj :)

jj hezký,určitě padnout na mazdičku.....................jo a bacha na pana jarise at tu zas nevznikne konflikt:D:D
jdu na to, dej mi chvilku

28.02.2008, 21:12 |
Kesam looptrop: dej tam jiny prahy jinak kola pekne :)
tak tady, myslím že budou hoodně super

musel sem snížit kontrast, tak jsou trošku tmavší ;-)
wau... super ... děkuji moc! jsou krásné ... lepší než ty co tam mám ... mishane děkuji ...
to kes@am.: prahy tam budu dávat taky jiný .. se neboj ;)
to Verano.: pan Yaris bych řekl že se tady hodně dlouho neukáže :)))) ... a pokud jo tak se neboj - mám ho u ******
to Kes@m.: prahy, a ten zadní bumper půjdou do řitě ... ale prvně kola, pak pneu a ještě k tomu jsem si objednal přední čirý - já ty peníze nekakám - su ještě student :(
a co takhle, jen prodloužené nárazníky, kulatější prahy, ty co tam máš bych sundal nehodí se. Jinak kola jsou pěkná.

tak ty kolečka nakonec nemám a ani mít nebudu - byl jsem sice druhéj zájemce, ale přijel si pro to boreček a vyfoukl to!! tak su nasranéj a mrzí mě to no :((
klíííd, určo najdeš podobná, nebo ještě lepší, člen tykeev tu občas má solidní kousky, tak nevěš hlavu ;-)
jj .. díky za podporu mishane ;)
mě třeba utekly schmidty modern line za super prachy od něho :-(, a nekonec sem vybral uplně jiná kola, která budou ještě lepší,videls na tom mojem VT ty keskiny :-) tak prostě pohoda :-)