Navštíveno 1291x

popis vozu:
Mitsubishi Colt.
ročník. model:92-95.
kola: BMW M5-19"
zadní svetla taktéž BMW e60.
na prední časti se pracuje,ale nejspis zustane série+decent spoiler.

26.02.2008, 16:17 |
Chris neviem mne tam nesedia zadne svetla..a to kridlo... to bych som dal radsej len predlzenie strechy... taku stresku...a neco do zadneho narazniku.. ale to je len moj nazor

26.02.2008, 16:25 |
ejkmi mooooc pekny slintam :D

26.02.2008, 17:02 |
Beda me se to moc nelibi

26.02.2008, 17:02 |
fredh hnus, colťák má pěknou prdel už v sérii...
moc nelibi zadni naraznik strasne velkej , a ty zadni svetla budou ve skutocnosti snad vypadat veci a lip nez ten VT a colt na 19kach neni to uz dost a vleze to tam vubec
série je taky pekná,ale neco tomu chybí...

wau ... je to dobré, odvážné .... ale ty světla mi příjdou moc malinkatý na takovou záď, nemyslíš?
no ja si spis myslim, ze ty svetla a kola budou na to auto desne naddimenzovany a hlavne si myslim, ze ty svetla tam budou vypadat jak pest na oko.....

26.02.2008, 19:51 |
Katy svetla krapet vetsi, jinak to neni spatny /nevim jak by se dala "rozseknout" ta zadni velka plocha narazniku.
ty kola jsou moc.Zadni svetla hrozny a to kridlo pryc.

26.02.2008, 20:00 |
Kesam To az bude tak to bude mrda :-)
ty kola tam pujdou narvat, bohuzel v 18" nedelaj,motor bude 2.0 z Galanta a co se týče tech svetel v realu sou krapet vetší na ty fotce mi to moc nevišlo =o/
...nikdo neni dokonalej... =o)

26.02.2008, 20:28 |
kucik nevypadá to zle,ale ty světla budou o dost větší,ždyť bawor je snad 2x takovej než colt,tak k tomu musí být adekvátní světla,výhoda VT je že si velikost upravíš,jak chceš,ale skutečnost pak může být jiná

26.02.2008, 20:29 |
kucik jo a křídlo pryč,k tomu clean stylu se vůbec nehodí,buď stříšku nebo radši nic
ty světla se mi tam něják nehodí a zadní nárazník... možná mezi výfuky nějaký difuzor?

26.02.2008, 22:20 |
coltik | Upraveno: 2008-02-26 22:23:54
já bych to udělal takhle: viz můj bejvalák :o)
Pietro:světla by byli dobrý,pokud jsou v reálu trochu větší,ale s tim nárazníkem nevim,nevim.Je to podle mě moc velká plocha..

jj ...mels to pekný Coltáku...cos snim udelal po tý nehode?
ta nehoda se už týkala dalšího majitele.A co jsem se tak doslechl,tak se to prý má dávat zase do kupy...ale to už se řiká min.rok..tak nevim.

27.02.2008, 19:37 |
ALESS Pietro- libi libi libi,stříšku tam nedavej,kola zvol jiný.Jinak pecka :-)
Bych chtěl vidět, jak polezeš do kufru :-)) Jinak parádní kola a nelíbí se mi prahy a ty zadní světla vypadaj divně, v reálu těžko říct. Místo toho křídla bych dal jenom takovou decentní stříšku a bude to parádní kára. Aspoň tak by se to líbilo mně.
Jako vsichni: jina striska a nejak odlehcit ten zadni naraznik.
Jinak je to pekne a dobry napad a libi se Mi to...

27.02.2008, 21:31 |
zipp světla budou v reálu 2x tak velký :-D zkus to vt předělat, třeba to pak bude vypadat líp...jinak, křidýlko se tamfakt nehodí
dik za názory,jsou zajimavy...