Navštíveno 1591x

Mohl bych vás chlapci poprosit hodit kola do tmavší stříbrné (něco jako černej chrom) nebo kdyby vás napadla jiná barva, klidně se rád inspiruju...ještě mě napadla bílá, ale nevím..zkuste něco, díky moc!

možná bude lepší tato:

tak jen rychlovečka

Nech to jak to je, vypada to moc hezky ;-)
naživo je ta barva jiná a opravdu to tomu nesedí...když by to byla nějaká perleť, tak by to nemuselo vypadat zle ne? Dík Mishane!
hej to je tvoje???já jen že jsem tenhle záběr viděl jako wallpaper někde na nějakejch stránkách

26.02.2008, 12:03 |
looptrop | Upraveno: 2008-02-26 12:04:46
to pozadí je fakt vostrýýý :))))) ............. jsi to fotil pro časák bo c že stojíš zrovna u takého grafitku? ;) .. jinak nice kára
nene, chtěl jsem mít pěkný fotky...fotím rád.
zkusil by to prosím ještě někdo hodit do té bílé? Docela by mě zajímalo, jak by vypadala třeba bílá perleť...popř. i trošku světlejší odstín té tmavé..děkuju!
jo NZ, když ej to v mých silách, rád pomůžu, tady sem ti zkusil udělat ty bílé...

no ta bílá by možná nebyla marná...
čistě bílá ne, jedině nějaká perleť nebo cokoliv co bude mít nějaký podobný zrno...uvidíme, mishan už mi na to dával i jiný kola...no uvidíme jak to nakonec dopadne:-)
do lakovani kol bych se moc nehrnul, to vetsinou dopadne spatne, litý nejsou plecháče, liťáky nalakovat není jen tak
ty seš chytrej...doma to dělat nebudu...
nechat jak je... sedi jak prdelka na hrnecku
Luke, fakt jen na fotce, musel bys to vidět;-)
se staf uz konecne, ne? mas to kousek :-P
tě nikdy nevidím doma:-))
:-D to je wool ja sem tady uz skoro 3 mesice takrka porad woe... akorat auto stoji dycky nekde jinde...(fakt se tady debilne parkuje)... jak jezdim na rehabky a podobne...
si dělám prdel, většinou tam není moc čas čumět po autech...zprdele ulice...
Mr.Yaris : z tebe už fakt nemůžu, jak může být někdo tak blbej
mi povidej... nekdy parkuju i ulici az dve dal... a to je tu vsude zakaz stani :-D