Navštíveno 1832x

před....

a současnost po snížení...

viděl jsme naživo nesnížený o vejkendu u nás v lomnici..no kámoš se furt vyptával čí to je vento...
na to že se mi snižování nelíbí tak tomuhle autu sluší
to Honza2,016V: jj jezdím tam za přítelkyní...:-)
jinak je to sníženo komplet ve předu -40 a zadek je volitelný -40 až -60 ale zvolili jsme -40 a je to tak akorát.... do zadu když někoho naložím tak pohoda kola mají dobré ET že zalezají do podběhů...

25.02.2008, 16:16 |
Hanes kolik máš přítelkyň, když jsi byl z mnou taky ji mluvil o přítelkyni v trutnově.
jinak autu to prospělo, vypadá moc dobře.
to Hanes.: ty voe jsem říkal že je z Lomnice ale že Trutnov je kousek od Lomnice tak proto jsem Ti ty kola dovezl když jsme tam měl cestu....:-)))

25.02.2008, 16:36 |
Kapka (M)
vypada to moc dobre...jenom mi malinko nesedi ty modre stredy kol...neslo by s nema neco vymyslet?..a jeste mozna zatmavit predni okna...

25.02.2008, 16:37 |
Zdenek (A)
Chvalim. Jeste dej dopredu spoiler z GIII GTi...

25.02.2008, 16:39 |
Kesam Dobry je to znat jako prase Kde v LOMNICI u veseli?
no vyda jak mu to slusi ;-)
Parada!!! Kolecka pekne zapadla do podbehu.

25.02.2008, 17:08 |
kucik kurnik podle té první fotky bych řekl,že to šlo dolů mnohem víc než o 4cm,už to nevypadá jak nakopnutá koza:-)
Tak snížit to opravdu chtělo, pěkné, jinak jako Kapka.
to kes@m: nee Lomnice nad Popelkou...
to Kapka: mno nechal jsem si tady dělat VT těch pokliček do stříbrné a do černé ale nějak se mi to nezamlouvalo.... přemýšlel jsme to dát do barvy vozu?...
ale hlavně na foto to vypadá trochu jinak než v realismu...
kdyby se někomu chtělo tak jestli by mi mohl zkusit hodit ty pokličky do barvy jako je barva vozu?
díky
Podle fotek si sedlo rozhodně víc jak o -40/40
ale moc mu to sluší ;-)
jsem rád že se líbí...
ted ještě překopat tu zadní nápravu na kotouč a pak vyměnit sedačky z bratrovýho venta do mojeho pokud se to vyřeší nějak a bude to dobrý...
tak na tlumičích píšou -40 a zadek -60 ale třeba to můžou dělat kola apod...

25.02.2008, 19:05 |
JR Vejsku udavaji pruziny a ne tlumice.
to JR: sry za vysvětlení ale myslel jsem jako komplet spasované tlumiče s pružinamy...
koukam ze se tu okoli nejak plni... kurnik, taky bych snizil spotrebaka ale nejde to :)
jestli mohu poprotsit nějakého šikulku aby mi hodil ty středové pokličky do barvy vozu?
pak vaše názory...
toto jsou kola po uživateli rencek když je měl na R19 a měl tam právě tuto barvu na autě a vypadalo to hezky sladěně... tak bych chtěl vidět jak by to vypadalo na ventu... díky

25.02.2008, 20:21 |
Mario -40 (nebo 50 ted nevim) a -60 :-)

25.02.2008, 20:22 |
Mario mam nekde fotku i -100 ale nemuzu to najit :-)))
supr!predtim to byla takova 4 kolka ted to vypada fakt luxusne!! :) taky uz chci mit snizeno :(
vypadá to o mnohem líp. já jsem taky posazenej na kolenou. Jen kola jsou 17tky? Kolik máš ET. Vim že si to tady už řešil, ale zeptám se.

25.02.2008, 22:38 |
Nora jj, Mario to chce mít až po zem, tak pořád snižuje, ale ne a ne se mu to podařit, holt každému příroda nemůže nadělit

26.02.2008, 07:13 |
Losky Hezký, hned to vypadá jinak:)
to Satanda: kola jsou 17" 205 a profil pneu 40, ale to ET nevím nějak jsem po tom nebádal ale zjistím to...
Unihero - koukam krajan, sem ze Straze pod Ralskem a v Lomnici nad Popelkou mam rodice :)
to ACE...: mno vidíš tak až se budeš nudit tak se stav a pojedeme do lomnice spolu:-))))
jinak jsme si nechal udělat takovej vt v jedný barvě ty pokličky a asi to hodím do barvy kol a snad už budu mít klid...
hodím sem link...
[ Link ]
no je to moc hezký akorát bych nechal ty středový pokličky prostě stříbrný....
je to znát, hned to vypadá lépe... jen bacha na vanu... já s Oktou sem jí už 2x prorval a to to snížený "zatim" nemám ani o 1cm
není kapku divný snížit zadek víc jak předek ?
Mar: pokud je auto v serii nakoply tak proc ne?
to marauder: tak jen takový detail zadek jde snížit -40 až -60 a mám tam ted mmt zvoleno -40 je to nastavitelné a ještě o ty 2 cm to dolů jde ale když tam někoho naložím tak to už zase bude vypadat hrozně a hlavně nevím jak se to bude líbit gumám v podběhu...:-)
Mourku, co se ti na snižování nelíbí? asi v tom nevidíš rozdíl ale je v tom přehnanej rozdíl, když se podívam na fotky kdy sem neměl Yarise sníženýho tak je to humus, ale teď je to parádička a na silnici je to úplně bomba